180 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A modern Zoya LED-es mennyezeti lámpa vonzó, ívelt kialakítású. A hatékony LED-ek fényes, kellemes melegfehér színben ragyognak.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A modern Zoya LED-es mennyezeti lámpa vonzó, ívelt kialakítású. A hatékony LED-ek fényes, kellemes melegfehér színben ragyognak.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük a Mennyezeti lámpák alkatéziséhez készült weboldalon! Itt minden olyan információt megtalálhat, amire szüksége lehet a mennyezeti lámpákról és alkatrészeikről.

Mennyezeti lámpák kategóriája széles választékot kínál azoknak, akik szeretnék feldobni otthonukat vagy irodájukat. A weboldalunkon megtalálható termékek különböző stílusokban és méretekben elérhetőek, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lámpát.

Az alkatéziséhez nyújtott információink segítséget nyújtanak a vásárlóknak a legjobb választás megtalálásában. Megtalálhatók itt a mennyezeti lámpák különböző típusai, például csillárok, spotlámpák és sávalámpák. Bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azok alkalmazásának legjobb módjait.

Fontos szempont a lámpák anyaga és designja is, ezért részletes információkat nyújtunk a különböző stílusokról és anyagokról. Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról, a weboldalunkon mindent megtalálhat, hogy segítsük a választást.

Az alkatéziséhez tartozó weboldalunkon kiemelten foglalkozunk az energiahatékony mennyezeti lámpákkal és azok előnyeivel is. A környezettudatosság fontos szempont, ezért bemutatjuk a LED-es lámpák és egyéb energiatakarékos megoldások előnyeit és hatékonyságát.

A vásárlók számára fontos tudni, hogyan lehet a mennyezeti lámpákat könnyedén telepíteni. Ezért weboldalunkon bemutatjuk a telepítési folyamatot és adunk tippeket a minimális erőfeszítéssel járó telepítéshez. Ezen kívül bemutatjuk a lámpa karbantartásához szükséges lépéseket is.

A weboldalunkon található termékek mindegyike magas minőségű és megbízható márkáktól származik. Biztos lehet benne, hogy a vásárolt mennyezeti lámpa hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkezik.

Reméljük, hogy weboldalunk segít Önnek a legjobb mennyezeti lámpa kiválasztásában és a telepítéséhez szükséges ismeretek megszerzésében. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk Önnek!


Shein mennyezeti lámpa, négy izzós, kerek, arany Shein mennyezeti lámpa, négy izzós, kerek, arany

A kerek, négylámpás Shine mennyezeti lámpa keskeny, cső alakú, aranyszínű lakkozott fémárnyékolókkal van ellátva, amelyek a behelyezett izzók fényét lefelé sugározzák. Maximum 60 W-os Mini-Ball izzók használhatók. A lámpák nem tartoznak a szállítási körbe.

Lucrezia mennyezeti lámpa, négy izzós, bronz Lucrezia mennyezeti lámpa, négy izzós, bronz

A négylámpás, elefántcsont színű Lucrezia mennyezeti lámpa üvegárnyalatai virág alakúak. A lámpa fémszerkezetét levélelemek díszítik. Ideális fényforrás klasszikus vagy vidéki stílusban berendezett helyiségekbe.

Aloam mennyezeti lámpa 4 üveggömbbel Aloam mennyezeti lámpa 4 üveggömbbel

Az Aloam mennyezeti lámpa aranyszínű, ketrecszerű kerete és négy opálüveg gömbje különleges, nagyon esztétikus megjelenést kölcsönöz annak a bizonyos \"valaminek\".

Lindby Dotty mennyezeti lámpa két izzós Lindby Dotty mennyezeti lámpa két izzós

Színes Dottys mennyezeti lámpa két gömbárnyékolóval A Dottys kétlámpás mennyezeti lámpa tartószerkezete krómozott fémből készült. A rúd mindkét végén egy gömb alakú árnyékoló található, amely fémhálóból áll, és sok különböző színű műanyag lemezzel van ellátva, amelyek kristályszerűen vannak vágva. Ezek teszik ezt a lámpát színes szemet gyönyörködtetővé, bárhol is használják. A gömb alakú árnyékolók

Lucande Matwei LED mennyezeti lámpa gyűrű, nikkel Lucande Matwei LED mennyezeti lámpa gyűrű, nikkel

Exkluzív LED mennyezeti lámpa Matwei nikkel megjelenésű, beépített kapcsoló-dim funkcióval A Matwei világító LED-es mennyezeti lámpa végig meggyőz rendkívüli formatervezésével és kifinomult funkcionalitásával. A robusztus vasváz egy kerek szerelőlemezből áll, amelyre egy rúd van rögzítve. A lámpaernyő helyett minimálisra csökkentették a kialakítást, és helyette egy modern fénygyűrűt helyeztek el, amely

Durun LED mennyezeti lámpa, dimm, CCT, kerek, 60cm Durun LED mennyezeti lámpa, dimm, CCT, kerek, 60cm

A Durun LED mennyezeti lámpa érdekes, modern stílusú kialakítással rendelkezik, és magas szintű funkcionalitást kínál, mivel mind a fényerő, mind a fény színe változtatható. A működtetés a mellékelt távirányítóval történik.

Lucande Clasa LED mennyezeti lámpa, két izzós Lucande Clasa LED mennyezeti lámpa, két izzós

A Clasa LED-es mennyezeti lámpatest kreatív megjelenésével és 360°-os fényhatásával pontszerző. A meleg fehér fényt két, kör alakban hajlított LED-cső sugározza egyenletesen minden irányba. A modern krómozott megjelenés számos belsőépítészeti stílushoz jól illeszkedik.

mennyezeti lámpa Trap, fekete, három égő mennyezeti lámpa Trap, fekete, három égő

A háromlámpás Trap mennyezeti lámpa egyszerre modern és minimalista. A lámpatest alapját egy fekete fémkeret képezi, amely nyíltan mutatja a három foglalatot és a behelyezett izzókat. Ezért itt dekoratív gömb-, izzólámpák vagy utólagos felszerelésű lámpák alkalmasak, amelyek nem tartoznak a szállítási terjedelembe, és külön kaphatók

LED mennyezeti lámpa Violetta, ívelt, arany LED mennyezeti lámpa Violetta, ívelt, arany

Az ívelt forma és a vonzó színkialakítás a Violetta LED mennyezeti lámpát a modern lakóterek nélkülözhetetlen világítási tárgyává teszi. A LED-ek egyenletes és káprázásmentes fénymintázatot biztosítanak.

mennyezeti lámpa Delia sárgaréz, 4 égős mennyezeti lámpa Delia sárgaréz, 4 égős

A gömb alakú üveg és a patinás sárgarézből készült díszítőelemek a DELIA különleges jellemzői, amely kellemesen vakításmentes fényt bocsát a szobába

Lindby Nelinka LED mennyezeti lámpa, fekete Lindby Nelinka LED mennyezeti lámpa, fekete

A Nelinka LED mennyezeti lámpa nagyon különleges kialakítású. Az alumíniumból, vasból és műanyagból készült lámpatest egy négyzet alakú alapelemből áll, amelyből három keskeny, érdekes mintázatot alkotó merevítőrúd emelkedik ki. Ezekre a keretekre állandóan LED-ek vannak felszerelve, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki, és így tökéletes megvilágítást teremtenek egy nappali vagy előszoba számár

Rosaio mennyezeti lámpa, hosszúkás, öt égős Rosaio mennyezeti lámpa, hosszúkás, öt égős

A művészien megtervezett Rosaio gyönyörű firenzei stílust és kiváló minőségű kézművesmunkát sugároz.

Iven LED mennyezeti lámpa, acél, 35.9x35.9cm Iven LED mennyezeti lámpa, acél, 35.9x35.9cm

Az Iven LED mennyezeti lámpa két négyzet alakú LED-keretével modern és világos. A két LED-keret egyike elforgatható, így a világítás a mindenkori térbeli viszonyokhoz igazítható. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik a JUST LIGHT márkát. - korábban Leuchten Direkt néven ismert.

Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós

A Solana mennyezeti lámpát egy betonból készült kocka alakú test alkotja. Számos helyiség egyszerű, funkcionális világítóelemeként alkalmas. A mennyezeti spotlámpa legfeljebb 40 wattos GU10 izzóval működik (nem tartozék), és a fény meglehetősen célzott és központosított.

Solstar LED mennyezeti lámpa fadíszítéssel Ø 30,7 cm Solstar LED mennyezeti lámpa fadíszítéssel Ø 30,7 cm

A Solstar LED mennyezeti lámpa rendkívül sokoldalú, és szinte bármilyen helyiségben használható alapvilágításként. A kerek mennyezeti lámpatest fémkeretből és műanyag gyűrűből áll, természetes fa dekorral és egy gömbölyű, lefelé ívelt diffúzorral, amely egyenletes fényeloszlást biztosít

LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø48cm fekete LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø48cm fekete

LEDVANCE Orbis Slim Moia mennyezeti lámpa Ø48cm fekete, Nappali / Étkező, acél, műanyag, 36W, H: 5cm

Mennyezet 48310-1Y P235 Mennyezet 48310-1Y P235

A Mennyezet 48310-1Y P235 egy modern és stílusos mennyezeti lámpa, amely tökéletes választás lehet bármely otthon vagy iroda számára. A fényforrások maximális száma 5, melyeket a lámpa egyidejűleg képes kiszolgálni. A lámpa kifinomult fehér színével és elegáns, letisztult kialakításával könnyedén illeszkedik a modern otthonokba és irodákba egyaránt. A Mennyezet 48310-1Y P235 egyedülálló megvilágítást

Mennyezeti világítás Dione, 4 izzós, fekete Mennyezeti világítás Dione, 4 izzós, fekete

A fekete színű, négylámpás Dione mennyezeti lámpa divatos kiegészítője a modern bestseller lámpák lenyűgöző kollekciójának. Alacsony teljes magasságának köszönhetően ez a lámpa alacsony belmagasságú helyiségekbe is alkalmas, ahol gyönyörűen szórja a fényt és tökéletesen megvilágítja a belső teret, finom fekete kivitelének köszönhetően pedig egyedi hangulatot teremt a szobában. A négy különböző méretű,

Cleo 400 mennyezeti lámpa, IP54, Ø 40 cm réz Cleo 400 mennyezeti lámpa, IP54, Ø 40 cm réz

Világos hangulatvilágítást biztosít a rézből készült kerek Cleo mennyezeti lámpatest, amely IP54-es védettségének köszönhetően optimális fényforrás a fürdőszobák és más nedves helyiségek alapvilágításához is.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024