55 090 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Az egylámpás Runa függőlámpa szizálból, az agávé leveléből származó természetes rostból készült kalitkás árnyékolóval van ellátva, és lágy fényt bocsát ki mindenfelé a hangulatos megvilágítás érdekében. A Runa természetes hangulatot kölcsönöz bármilyen környezetnek.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az egylámpás Runa függőlámpa szizálból, az agávé leveléből származó természetes rostból készült kalitkás árnyékolóval van ellátva, és lágy fényt bocsát ki mindenfelé a hangulatos megvilágítás érdekében. A Runa természetes hangulatot kölcsönöz bármilyen környezetnek.

Függőlámpák & Csillárok

A Függőlámpák & Csillárok weboldal kifejezetten az alkatézis szerelmeseinek készült, akik szenvedélyesen érdeklődnek a csillárok iránt. Ez a weboldal tökéletes hely azoknak, akik eleganciára és stílusra vágynak, hogy otthonukba vagy irodájukba valódi látványosságot teremtsenek.

A Függőlámpák & Csillárok weboldal gyönyörű, lenyűgöző és exkluzív csillárok széles választékát kínálja. Böngészés közben azonnal megérezzük az alkatézis különlegességét és eleganciáját, amely minden termékből sugárzik. A weboldal intuitív tervezése lehetővé teszi a könnyű navigációt a különböző termékkategóriák, mint például modern, vintage, kristály és antik csillárok között.

A termékleírások részletes és informatívak, bemutatva minden figyelemre méltó részletet, amelyekkel a különleges csillárok fel vannak vértezve. A fényforrásokat, a függesztékeket és más egyéb részleteket is kifejtik, hogy a vásárlók teljes képet kapjanak az adott csillár működéséről és felépítéséről.

A weboldal rendelkezik egyedi képekkel, amelyek bemutatják a csillárok lélegzetelállító szépségét és koncepcióját az elhelyezésükhöz legalkalmasabb környezetben. Ez segít a potenciális vásárlóknak megérteni, hogy hogyan illeszkedhetnek a csillárok a saját otthonuk vagy vállalkozásuk stílusához és kialakításához.

A weboldal friss hírekkel és tanácsokkal is rendelkezik, amelyek az alkatézisével kapcsolatos információkat osztanak meg. Ezek a privilégiumok különösen hasznosak azoknak, akik épp most ismerkednek a csillárok világával, és tanácsot keresnek a megfelelő választáshoz.

Az Függőlámpák & Csillárok weboldal professzionális és barátságos ügyfélszolgálatot kínál vásárlóinak. Az ügyfélszolgálat képzett szakemberekkel rendelkezik, akik segítenek a termék kiválasztásában, valamint válaszolnak a termékekkel vagy a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseire.

Összességében az Függőlámpák & Csillárok weboldal az alkatézis szerelmeseit várja, akik valóban szeretnének kitűnni otthonukban vagy irodájukban egy exkluzív, gyönyörű csillárral. A weboldal elegáns és könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi a zavartalan böngészést, míg a részletes termékleírások és a szakképzett ügyfélszolgálat garantálja a vásárlói elégedettséget és bizalom.


Függő lámpa 976, két izzós, fehér Függő lámpa 976, két izzós, fehér

Ennek a függőlámpának a két hengeres, gömbszerűen zárt árnyékolója egy hosszú, kerek gerendás függesztékre van felhelyezve. Ez utóbbit két karcsú kábel tartja. A kábel külön fut, és a gerenda egyik végébe van bevezetve. Ideális közvetlen világításhoz egy asztal fölött. 2 x E27, egyenként max. 60 W (kizárólag).

Lucande Sivanel függő lámpa, egy izzós, 30 cm Lucande Sivanel függő lámpa, egy izzós, 30 cm

Sivanel egylámpás függőlámpa rendkívüli kivitelben A Sivanel egy modern függőlámpa, amely sötét megjelenésével azonnal szemet szúr. Ez az egylángú lámpa dupla lámpaernyővel rendelkezik. A külső árnyékoló gömb alakú és fekete felületű. A belső árnyékoló henger alakú, és sok helyen pontozott. Az arany szín hívogató hangsúlyt visz a szobába, és biztosítja a fény meleg hatását. Ez a lámpatest gyönyörűen

Gofurnit Quiescenta függő lámpa, dió, Ø 45 cm Gofurnit Quiescenta függő lámpa, dió, Ø 45 cm

A fenntartható módon gyártott Quiescenta függőlámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A függőlámpa árnyéka fafurnérból készült: belsejében egy átlátszó plexiüveg test található. A fa lécek átlósan nyúlnak felfelé a testből, és átlósan térnek vissza alulról a test alsó végén. Az eredmény egy vízszintes nyolcas alakja. A belülről érkező megvilágítás különösen szépen kiemeli

GUBI Semi függőlámpa, Ø 60 cm, fehér GUBI Semi függőlámpa, Ø 60 cm, fehér

Az alumíniumból készült, porszórt, homorú ernyővel ellátott Semi függőlámpát Claus Bonderup és Torsten Thorup tervezte 1968-ban. Esztétikus fényhatás, valamint klasszikus, időtlen design jellemzi, és ideális asztali világításhoz. - a dán Gubi gyártó kiváló minőségű terméke

OLIGO Lisgo LED függő világítás, krém OLIGO Lisgo LED függő világítás, krém

A Lisgo Sky LED-es függőlámpa kényelmesen, fokozatmentesen állítható magasságú, így optimálisan használható asztali világításként - kiváló minőségű prizmákkal a kellemesen lágy fényeloszlásért - kapcsolható és dimmelhető érintésvezérlővel (memóriafunkcióval)

Tavasz-szerű Butterfly függőlámpa Tavasz-szerű Butterfly függőlámpa

Pillangók sokasága! Ezzel a vidám fényadagolóval megérkezik a tavasz a gyerekszobába, és elhozza a napot a szívükbe.

Forestier Lillebule S függő lámpa, 56 cm, fehér Forestier Lillebule S függő lámpa, 56 cm, fehér

A Libellule függőlámpa egy fémből készült ernyőből áll, amely ívelt formája miatt egy szitakötő szárnyaira emlékeztet. A keret fémrúdjai a fény és az árnyék lenyűgöző megvilágítását eredményezik.

Dyberg Larsen DL45 függőlámpa fém fekete Dyberg Larsen DL45 függőlámpa fém fekete

A DL függőlámpa ernyője három matt lakkozott fémelemből áll. A lágy vonalak és éles élek kombinációjával a design bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedik. A függőlámpa nemcsak közvetlen lefelé irányuló megvilágítást biztosít, hanem a fény az ernyőn keresztül diffúzan és vakításmentesen a környezetbe is beárad.

Rosalie függőlámpa arany kivitelben Rosalie függőlámpa arany kivitelben

A Williamsburg dizájnú Rosalie függőlámpát Sterling Gold kivitel borítja - az ezüst és az arany tónusok lenyűgöző kombinációja. A középen lévő üvegelem higanyüvegből készült, amely különösen szembeötlő a struktúrája miatt.

Jieldé Clément C360 függő lámpa olaj f. Ø 36 cm Jieldé Clément C360 függő lámpa olaj f. Ø 36 cm

A Jieldé Clément C240/360 függőlámpa akár egyetlen fényakcentusként, akár sorban elhelyezve abszolút figyelemfelkeltő és ipari hangulatot áraszt. A kézzel készített lámpa fényes felületű alumíniumból készült ernyővel rendelkezik, amely belül fehérre van lakkozva az optimális fényvisszaverődés érdekében. Az árnyékoló harang alakja és az apró részletek, mint például a fehér textil kábel, a Clément ipari

Louis Poulsen PH 3 1/2-3 üveg függő lámpa sárgaréz Louis Poulsen PH 3 1/2-3 üveg függő lámpa sárgaréz

A PH 3 1/2-3 függőlámpa Poul Henningsen tervező 1925/26-os tervén alapul, aki vakításmentes fénykibocsátású lámpákat akart létrehozni. Egy 19 darabból álló sorozatot tervezett háromrészes lámpaernyővel. A PH 3 1/2-3 árnyalatai szájjal fújt, opálos, háromrétegű üvegből készülnek. A belseje matt homokfúvott a lágy fényeloszlás elérése érdekében, a külseje fényes.

Quitani LED függőlámpa Gion, 3-lámpás, nikkel/tölgyfa Quitani LED függőlámpa Gion, 3-lámpás, nikkel/tölgyfa

A háromlámpás Gion LED-es függőlámpa modern és minimalista kialakítású. A függőlámpa három lapos korongból áll, amelyeknek vonzó kerete természetes színű tölgyfából készült. A Gion könnyen állítható magasságú, és külső dimmerrel tompítható. Ez nemcsak a fényerőt, hanem a fény színét is változtatja a meleg 2800 K-tól a maximális 2250 K-ig. - Németországban készült minőség

Üveg függő lámpa Pendants rovátkákkal Üveg függő lámpa Pendants rovátkákkal

A Pendants függőlámpa fémből és üvegből készült, hagyományos stílusú. A mennyezethez a kábelfelfüggesztéssel van rögzítve, amely aztán egy fém összekötő darabhoz csatlakozik. Most következik az üvegárnyékoló, amely ovális és hegyes formájú. Hosszanti hornyokkal rendelkezik, és az árnyékoló alatt egy kis fémcsonk van rögzítve

Kaska függőlámpa, négy lámpa Kaska függőlámpa, négy lámpa

A négylámpás Kaska függőlámpa dekoratív vonzereje abban rejlik, hogy a fagerendához négy különböző méretű és formájú fémketrec-árnyékoló van rögzítve. Ezekhez leginkább esztétikus izzólámpák vagy rusztikus lámpák (nem tartozék) illenek, mivel a fémrudakról jól láthatóak a fényforrások. A fény minden irányba sugárzik, és hatékony és hangulatos megvilágítást biztosít. Fiatalos és dinamikus értékek jellemzik

GUBI Ronde függesztéklámpa Ø 40 cm, rozsdavörös GUBI Ronde függesztéklámpa Ø 40 cm, rozsdavörös

A Ronde függőlámpa alumíniumból készült, dekoratív formájú ernyővel nyűgöz le, amely közvetlenül lefelé sugározza a fényt. Az árnyékoló belseje fehérre lakkozott az optimális fényvisszaverődés érdekében. Ideális térvilágításhoz, például egy asztal fölött. - Design: Oliver Schick - a dán Gubi gyártó kiváló minőségű terméke

Lucande Imron függőlámpa, hat égő, fekete Lucande Imron függőlámpa, hat égő, fekete

Az Imron egy stílusos, dizájner eredetű függőlámpa. Ingo Thiele tervezőtől származik, és friss dizájnban mutatkozik be. Tökéletes helyet talál egy nappaliban vagy egy étkezőben.

Lindby Dabila lógó világítás bambusz Ø 62 cm Lindby Dabila lógó világítás bambusz Ø 62 cm

A Dabila függőlámpa egy lánggal rendelkezik, és bambuszból készült. E27-es izzókkal szerelhető fel.

Lindby Dabila lógó világítás rondella 3 izzós Lindby Dabila lógó világítás rondella 3 izzós

A Dabila függőlámpa bambuszból készült, és három lámpaernyővel rendelkezik. E27-es izzókkal szerelhető fel.

Lógó világítás Hermi I falécek, 4 izzós, szürke Lógó világítás Hermi I falécek, 4 izzós, szürke

A Hermi I függőlámpa négy, antikolt szürke fémből készült ernyője kábeleinél fogva lóg le a fából készült, természetes színű mennyezeti gerendáról.

Velasco függőlámpa fekete színben, Ø 31 cm Velasco függőlámpa fekete színben, Ø 31 cm

Az egylámpás Velasco függőlámpa ernyője függőleges fekete acélcsíkokból áll. Ezek gömb alakban veszik körül a lámpát.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024