7 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Nefeli acélból és egy diszkrét faelemből áll. Egylángú, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Nefeli acélból és egy diszkrét faelemből áll. Egylángú, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel.

Fali lámpák

Üdvözöljük az Fali lámpák alkatézisének weboldalán! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű fali lámpákat kínáljunk ügyfeleinknek, akiknek elengedhetetlen a stílusos megvilágítás otthonukban vagy munkahelyükön.

Weboldalunkon széles választékot talál fali lámpákból, amelyek minden ízlést és igényt kielégítenek. Az egyszerű és letisztult vonalvezetést kedvelők számára modern és minimalista stílusú lámpákat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs belső térbe. Ha viszont inkább a klasszikusabb stílust favorizálja, megtalálja nálunk a hagyományos formájú lámpákat, melyek eleganciával és időtállósággal bírnak.

Termékeink kiválasztása során kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot. Ezért csak megbízható gyártóktól vásároljuk be lámpáinkat, akik garanciát nyújtanak az általunk forgalmazott termékek minőségére. Gondosan válogatott anyagokat használunk, hogy lámpáink hosszú élettartammal és megbízható működéssel bírjanak. Így biztos lehet abban, hogy vásárolt fali lámpáinkkal hosszú távon elégedett lesz.

Weboldalunk könnyen navigálható felületet biztosít, így kényelmesen keresgélhet a különböző típusú lámpák között. Az egyes lámpák részletes leírását és termékfotóit is megtalálja, hogy a lehető legjobban megismerhesse az általunk forgalmazott termékeket. Ha kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a választásban.

A weboldalunkon böngészés közben ne feledje megtekinteni az aktuális akcióinkat és kedvezményeinket is. A fali lámpák alkatézisének weboldala mindig frissülő kedvezményekkel várja Önt, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá a legjobb minőségű lámpáinkhoz.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével megtalálja a számára tökéletes fali lámpát, amely kiegészíti a lakberendezését és stílusossá varázsolja otthonát vagy irodáját. Vásároljon tőlünk és élvezze a minőségi megvilágítás és a kényelem egyensúlyát!


Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K Mera LED fali lámpa, szélesség 120 cm, fehér, 3,000K

A Mera LED-es fali lámpa háza robusztus acélból, a szórófej pedig műanyagból készült. A fényt felfelé és lefelé egyaránt kibocsátja. Az egyszínű felület letisztult, modern megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Európában készült.

Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú Jenke LED fali lámpa gipszből, félkör alakú

A Jenke LED-es fali lámpa lefelé és felfelé is sugározza a fényt, az árnyékoló pedig festhető gipszből készült.

Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással Yorick LED fali lámpa fehér műanyag borítással

A Risto LED-es fali lámpa gyönyörű fényt biztosít a szaténozott műanyag borításnak köszönhetően. A lámpa beépített kapcsolóval rendelkezik, és különösen a modern lakberendezési stílusok számára előnyös ez a lámpa.

Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm Jesko LED fali lámpa fürdőbe 3 000-6 500 K, 59cm

A Jesko LED-es fali lámpa tompítható és a fény színe változtatható. Ehhez a lámpakeretbe érintőkapcsolókat építettek be. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a Jesko ideális fürdőszobákban és más nedves helyiségekben való használatra.

Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab. Astro Rio 190 LED gipsz fali lámpa 2 700 K, szab.

A Rio LED fali lámpatest teljes egészében vakolatból készült szögletes teste különösen jól érvényesül a felfelé és lefelé sugárzó fényben. - átfesthető - fényerőszabályzóval vezérelhető

Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű Artemide Alphabet of Light Wand nagy Y betű

Az Alphabet of light LED fali lámpával a Bjarke Ingels Group (BIG) egy olyan fénynyelvet hozott létre, amellyel a gondolatok és üzenetek teljesen szabadon kommunikálhatók. A betűket, számokat és jeleket egy buborékcsomagolásban szállítjuk, amely megfelelő tartást biztosít a telepítés során. Ez a szerelési mód olyan gipszkartonra alkalmas, amelynek hátulján van egy olyan hely, ahol a szükséges meghajtó

Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához Andrea - LED tükör lámpa a fürdőszobához

Az Andrea LED-es tükörvilágító lámpatest LED-ek segítségével hasznos fényt szór a fürdőszobatükör körül, és dizájnját tekintve feltűnésmentesen illeszkedik a modern enteriőrbe

Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete Jieldé Aicler AIC701 csuklós fali lámpa fekete

Az Aicler AIC701 fali lámpa ívelt ernyővel rendelkezik, amely az izzó fényét lefelé és felfelé irányítja. Az árnyékolót egy robusztus lámpatestkar tartja, amelynek végein olyan csuklók találhatók, amelyekkel a lámpatest 300°-ban elforgatható. A fali tartóban található a lámpa billenőkapcsolója, és egy forgatható mechanizmussal is rendelkezik a fény még jobb beállításához. A fali lámpa kézzel készül

Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm Fali lámpa Ontario, magassága 41 cm, króm

Ontario - a kristályrudakkal és krómszínű fémelemekkel ellátott fali lámpa nagyon modern megjelenésű és ragyogó megvilágítást biztosít.

Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm Hosszúkás képlámpa Lysanna, 60 cm

A Lysanna aranyozott fémből készült klasszikus megjelenéssel nyűgöz le, amelyet díszes szegély egészít ki. A képek, fotók és egyéb tárgyak így optimálisan kerülnek színpadra.

Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim Steng Licht M-Aya fali fekete 40° 927 fázis dim

A Hans Nopper által tervezett M-Aya sorozatba tartozó LED-es fali lámpatestre jellemző, hogy az öntött magnéziumból készült méhsejt szerkezetű, folyamatosan forgatható és dönthető fej közvetlenül a kocka alakú fali lámpatest fölé van szerelve. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki jó színvisszaadással (CRI >; 90), közepesen széles sugárzási szögben (40°), és külsőleg dimmelhetők (fázi

LED fali lámpa Helva Night, fehér LED fali lámpa Helva Night, fehér

A Helva Night LED fali lámpa Moodmaker SceneSelect funkcióval van felszerelve. A közvetlenül a lámpatestre szerelt érintőkapcsoló az első érintéssel aktiválja a teljes 600 lm-es fénykibocsátást, a második érintéssel pedig az éjszakai fényt. - CRI 90 - Védelmi osztály: IP44

FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű FLOS KTribe W fali lámpa bronz metálfényű

A KTribe fali lámpa a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A külső árnyékoló PMMA-ból készült, belül egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését. - tervezte Philippe Starck - fényerőszabályzóval felszerelve

Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból

A Gem fali lámpa felületén párhuzamos vagy egymást keresztező barázdák vannak. Ez lágy, áramló megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek, ami különösen hatásos a fénnyel kombinálva. A lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, amely lágyan oszlatja el a fényt a környezetben. A Gem kézzel készült a Foscarini gyártó manufaktúrájában, és a tervezők Ludovica és Roberto Palomba tervezték.

Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér Modern tükör fali lámpa Lewis, fehér

A színes üveg és a tükörüveg a LEWIS-t a fürdőszoba és az előszoba vonzó fényforrásává teszi. Közvetett fényt biztosít, és gyönyörű hangsúlyokat vetít.

It\'s about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete It's about RoMi Brüsszel fali világítás, fekete

A Brussels fali lámpa stílusos és modern világítási elem bármely helyiségben. A modellt kerek kialakítása jellemzi, és a fény-árnyék játék révén nagyszerű fényhatásokat tesz lehetővé. Az átlátszó üvegfelület egyenletes, körkörös fényeloszlást biztosít. További különlegessége a kábelen található kapcsoló, amely kényelmes működtetést tesz lehetővé. A fényforrás látható és egyéni preferenciák szerint

Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal Fali világítás Luise fehér fa hatású foglalattal

A Luise egy fehér színű fémből készült fali lámpa, dróthálós ernyővel és fa kinézetű foglalattal. A fali lámpa a fali konzolon található kapcsolóval van ellátva, és bármilyen típusú fényforrással felszerelhető.

MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz MARSET Aura LED fali lámpa, Ø 25 cm, réz

Az Aura LED-es fali lámpa félkör alakú ernyője fúvott üvegből készült. Középen egy alumíniumból készült kerek lemez van beépítve, amely biztosítja, hogy a meleg fehér fényt a fal felé sugározza. Ez olyan közvetett világítást teremt, amely az időtlen, elegáns kialakításnak köszönhetően bármely modern életteret hangsúlyossá tesz.

4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel 4 lencse: Focus 150 fali lámpa, nikkel

A Focus egy modern megjelenésű, szögletes fémkeretből áll, amelyet négy üveglencse egészít ki. Ezek először fókuszálják a fényt, majd különösen szépen sugározzák azt ki. Megjegyzés: Ehhez a lámpatesthez négy lencse szükséges, amelyeket a szállítási terjedelem nem tartalmaz. Ezek megvásárolhatók a tartozékokon keresztül.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024