18 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Tessa LED-es mennyezeti spotlámpa szinte bármilyen helyiségbe és bármilyen belsőépítészeti stílusba integrálható alapvilágításként. A spotlámpát két GU10-es talpú LED izzóval szállítjuk.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Tessa LED-es mennyezeti spotlámpa szinte bármilyen helyiségbe és bármilyen belsőépítészeti stílusba integrálható alapvilágításként. A spotlámpát két GU10-es talpú LED izzóval szállítjuk.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük a Mennyezeti lámpák alkatéziséhez készült weboldalon! Itt minden olyan információt megtalálhat, amire szüksége lehet a mennyezeti lámpákról és alkatrészeikről.

Mennyezeti lámpák kategóriája széles választékot kínál azoknak, akik szeretnék feldobni otthonukat vagy irodájukat. A weboldalunkon megtalálható termékek különböző stílusokban és méretekben elérhetőek, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lámpát.

Az alkatéziséhez nyújtott információink segítséget nyújtanak a vásárlóknak a legjobb választás megtalálásában. Megtalálhatók itt a mennyezeti lámpák különböző típusai, például csillárok, spotlámpák és sávalámpák. Bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azok alkalmazásának legjobb módjait.

Fontos szempont a lámpák anyaga és designja is, ezért részletes információkat nyújtunk a különböző stílusokról és anyagokról. Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról, a weboldalunkon mindent megtalálhat, hogy segítsük a választást.

Az alkatéziséhez tartozó weboldalunkon kiemelten foglalkozunk az energiahatékony mennyezeti lámpákkal és azok előnyeivel is. A környezettudatosság fontos szempont, ezért bemutatjuk a LED-es lámpák és egyéb energiatakarékos megoldások előnyeit és hatékonyságát.

A vásárlók számára fontos tudni, hogyan lehet a mennyezeti lámpákat könnyedén telepíteni. Ezért weboldalunkon bemutatjuk a telepítési folyamatot és adunk tippeket a minimális erőfeszítéssel járó telepítéshez. Ezen kívül bemutatjuk a lámpa karbantartásához szükséges lépéseket is.

A weboldalunkon található termékek mindegyike magas minőségű és megbízható márkáktól származik. Biztos lehet benne, hogy a vásárolt mennyezeti lámpa hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkezik.

Reméljük, hogy weboldalunk segít Önnek a legjobb mennyezeti lámpa kiválasztásában és a telepítéséhez szükséges ismeretek megszerzésében. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk Önnek!


Tuse mennyezeti lámpa, három izzós, fekete Tuse mennyezeti lámpa, három izzós, fekete

A háromlámpás Tuse mennyezeti lámpa fekete lakkozott acélkarjain esztétikus gömbölyű opálüveg-árnyékolók vannak. A felhasznált lámpák fénye vakításmentesen jut a helyiségbe. Kortárs fényforrás modern lakóterekbe.

Kabo mennyezeti lámpa, 1 karos, fekete, hatlángú, fekete színű Kabo mennyezeti lámpa, 1 karos, fekete, hatlángú, fekete színű

A hatlámpás Kabo mennyezeti lámpa egy fekete színű, egyenes karral ellátott mennyezeti tartóból áll, amelyre hat gömb alakú opálüveg-árnyékoló van erősítve: Két árnyékoló felfelé, kettő lefelé és kettő oldalra mutat. A fény minden irányba sugárzik, és megfelelő megvilágítást biztosít a helyiségben. Ideális fényforrás nappalikba vagy előszobákba.

54814-4 mennyezeti spotlámpa négy búrával 54814-4 mennyezeti spotlámpa négy búrával

Az 54814-4 mennyezeti spotlámpa nyitott, állítható, spirál alakú, egyedi merevítőkből álló fém árnyékolókkal van felszerelve. Ezeket aranyszínű díszítés díszíti.

Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér

A Modul Frez mennyezeti lámpa ernyője fémből készült, és az ernyő körül csíkban futó kivágott mintázatnak köszönhetően egyedi fényhatásokat kelt a környezetben. 1 x E27 max. 60 W, exkluzív.

Lindby Henos LED mennyezeti lámpa, RGB-színváltós Lindby Henos LED mennyezeti lámpa, RGB-színváltós

Henos LED mennyezeti lámpa szimmetrikus kivitelben A Henos LED-es mennyezeti lámpa a szimmetriát és a színes fényt ötvözi. Négy merevítőből áll, amelyek egy konzolnál keresztezik egymást, tükörszerű mintázatot alkotva. A krómszínű színezés könnyedén illeszkedik a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz. Ezenkívül a Henos mennyezeti lámpa LED-ekkel rendelkezik, amelyek négy különböző színben világítanak

Lindby Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB-színváltós Lindby Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB-színváltós

Yokabed LED mennyezeti lámpa RGB színváltó funkcióval A Yokabed LED-es mennyezeti lámpa nemcsak stílusos dekoráció, hanem színváltó funkciójával a fény variálását is biztosítja. Felfüggesztésén négy, egymást keresztező és elegáns mintát alkotó merevítőelem található. A krómszínű színelemek kellemes látványt nyújtanak, és a legkülönfélébb belső terekhez illenek. Tökéletesen alkalmas a nappaliba vagy

Lindby Zylindro mennyezeti lámpa, két izzós Lindby Zylindro mennyezeti lámpa, két izzós

Kétlámpás mennyezeti lámpa Zylindro érdekes kialakítású árnyékolókkal Két fekete textilárnyékolót aranyszínű PVC-bevonatú belsővel egy téglalap alakú, acélból készült baldachinra erősítettek. A hosszú oldalon való nyitásuk szemet gyönyörködtetővé teszi őket. Ez a nyílás különleges fényhatást kelt egy fényes fénykúp formájában. Az arany árnyalatú belső rész meleg csillogást kölcsönöz a világítótestnek.

Ilira LED mennyezeti lámpa dimmelhető CCT 4izzós Ilira LED mennyezeti lámpa dimmelhető CCT 4izzós

Az Ilira LED mennyezeti lámpa modern dizájnnal és nagy fényerővel rendelkezik. A fényerő (távirányítóval) és a fény színe (kapcsolóval) egyaránt állítható. Memória funkcióval.

Artemide Gople mennyezeti lámpa réz/ezüst Artemide Gople mennyezeti lámpa réz/ezüst

A Gople távtartós mennyezeti lámpa üvegárnyéka egy régi velencei technika szerint kézzel készült. Az üvegfúvási folyamat során fokozatosan kristályüveg keletkezik, ami minden egyes lámpát egyedivé tesz. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egyedi fénymintával tűnik ki. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte: BIG - Bjarke Ingels Group

Nagyszerű mennyezeti lámpa Lioba 35 cm Nagyszerű mennyezeti lámpa Lioba 35 cm

A 35 cm átmérőjű Lioba szecessziós mennyezeti lámpa kisebb helyiségek számára megfelelő alapvilágítást biztosít; nagyobb helyiségek esetében csoportosan kell elhelyezni. Kék akril díszítőkövekkel. - Mennyezeti lámpatest bronz (kézi árnyékolású) - Az árnyékoló tiszta üvegből készült rudakból készült

Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 40cm fehér/fekete Bopp Aura LED mennyezeti lámpa Ø 40cm fehér/fekete

Az Aura LED mennyezeti lámpatest alumíniumból készült gyűrűkből és szaténozott burkolatból áll, amelyek mögött egy melegfehér LED-csík helyezkedik el, egyenletes fénysugárzással világítva meg a helyiséget. A lámpatest tompítható, és a legkülönbözőbb helyiségek alapvilágítására használható - a mindössze 4 cm-es alacsony beépítési magasságnak köszönhetően még a nagyon alacsony helyiségekben is. Az Aura

Planus 60 LED mennyezeti lámpa ált. fehér, LED-ek Planus 60 LED mennyezeti lámpa ált. fehér, LED-ek

Legyen szó otthoni irodáról vagy más munka- és mellékhelyiségekről - a Planus 60 LED mennyezeti lámpatest univerzális fehér fényszínnel energiatakarékos, világos és egyenletes világítást biztosít.

RZB Flat Polymero lámpa on/off 27W 46cm 840 RZB Flat Polymero lámpa on/off 27W 46cm 840

Az RZB Flat Polymero LED mennyezeti lámpateste lencseként ívelt a helyiségbe, és burkolata ütésálló, opálos polikarbonátból készült. A belsejében elhelyezett LED felületű tábla homogén megvilágítást biztosít. - egyszerű szerelés és karbantartás a szabadalmaztatott, szerszám nélküli zárási technológiának köszönhetően (press lock) - ütésállóság: IK10 - védettségi osztály: IP40 - falra szerelhető is

RZB Flat Polymero lámpa DALI 21W 36cm 840 RZB Flat Polymero lámpa DALI 21W 36cm 840

Az RZB Flat Polymero LED-es mennyezeti lámpatest lencse alakban ívelt a helyiségbe, és ütésálló, opálos polikarbonátból készült burkolattal van ellátva. A belsejében elhelyezett LED felületű tábla homogén megvilágítást biztosít. - egyszerű szerelés és karbantartás a szabadalmaztatott, szerszám nélküli zárási technológiának köszönhetően (press lock) - ütésállóság: IK10 - védelmi osztály: IP40 - kívülről

RZB HB 502 LED mennyezeti lámpa, Ø40cm, 30W, 3,000K RZB HB 502 LED mennyezeti lámpa, Ø40cm, 30W, 3,000K

A HB 502 LED-es mennyezeti lámpatest lapos, kerek kialakítású, opálos polikarbonátból készült szórófejjel ellátott, és nagy felületű általános világítást biztosít társalgók, dolgozószobák és folyosók számára. - Gyorsszerelő adapter horganyzott acéllemezből, rögzítőcsavarokkal - falra szerelésre is alkalmas - ütésállóság: IK06 - beépített kezelőszerkezettel

Lindby mennyezeti lámpa Upari, 4-lámpás, hosszú, 100 cm, acél Lindby mennyezeti lámpa Upari, 4-lámpás, hosszú, 100 cm, acél

Az Upari egy modern, egyenes vonalvezetésű LED-es fali lámpa, amely nemes színkeverékével tűnik ki. Ez egy dekoratív fényforrás, amely különleges megjelenést biztosít például a nappaliban vagy az előszobában.

LED mennyezeti lámpa Puk Maxx Plus, matt króm LED mennyezeti lámpa Puk Maxx Plus, matt króm

A Puk Maxx Plus LED-es lámpatest mennyezetre és falra egyaránt felszerelhető, így számos követelménynek megfelel. Minimalista kialakításának köszönhetően csodálatosan illeszkedik a különböző belsőépítészeti stílusokhoz. A fényerő egy külső fényerőszabályzóval állítható (exkluzív), így a szoba hangulata a saját preferenciák szerint változtatható.

Mennyezeti lámpa Big Boho, rattan, fekete/bézs Mennyezeti lámpa Big Boho, rattan, fekete/bézs

A Big Boho mennyezeti lámpa rattanból és pamutból készült, feltűnő dizájnnal rendelkezik, és kontrasztos színvilágával meggyőző. A fekete és a bézs feltűnő színkontrasztja teszi teljessé a lámpa kialakítását.

LED gyűrűs panel 18W 4200K kerek fekete LED gyűrűs panel 18W 4200K kerek fekete

LED mennyezeti világítás Mailak, hossza 97 cm LED mennyezeti világítás Mailak, hossza 97 cm

A Mailak LED mennyezeti lámpa tökéletes választás azoknak, akik értékelik a modern dizájnt és a funkcionalitást. A két LED táblával és külön-külön kapcsolható fényforrásokkal felszerelt Mailak mennyezeti lámpa egyedi megvilágítást biztosít. A meleg fehér fényszín és a geometrikus kialakítás minden modern kialakítású helyiségben kiemelkedővé teszi. kapcsolás: 1 x: minden be van kapcsolva, 2 x: csak

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024