84 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

A Golden Roller mennyezeti lámpa szürke bársony árnyékolójával dekoratív színt kölcsönöz bármely lakótérnek. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Golden Roller mennyezeti lámpa szürke bársony árnyékolójával dekoratív színt kölcsönöz bármely lakótérnek. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük a Mennyezeti lámpák alkatéziséhez készült weboldalon! Itt minden olyan információt megtalálhat, amire szüksége lehet a mennyezeti lámpákról és alkatrészeikről.

Mennyezeti lámpák kategóriája széles választékot kínál azoknak, akik szeretnék feldobni otthonukat vagy irodájukat. A weboldalunkon megtalálható termékek különböző stílusokban és méretekben elérhetőek, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lámpát.

Az alkatéziséhez nyújtott információink segítséget nyújtanak a vásárlóknak a legjobb választás megtalálásában. Megtalálhatók itt a mennyezeti lámpák különböző típusai, például csillárok, spotlámpák és sávalámpák. Bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azok alkalmazásának legjobb módjait.

Fontos szempont a lámpák anyaga és designja is, ezért részletes információkat nyújtunk a különböző stílusokról és anyagokról. Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról, a weboldalunkon mindent megtalálhat, hogy segítsük a választást.

Az alkatéziséhez tartozó weboldalunkon kiemelten foglalkozunk az energiahatékony mennyezeti lámpákkal és azok előnyeivel is. A környezettudatosság fontos szempont, ezért bemutatjuk a LED-es lámpák és egyéb energiatakarékos megoldások előnyeit és hatékonyságát.

A vásárlók számára fontos tudni, hogyan lehet a mennyezeti lámpákat könnyedén telepíteni. Ezért weboldalunkon bemutatjuk a telepítési folyamatot és adunk tippeket a minimális erőfeszítéssel járó telepítéshez. Ezen kívül bemutatjuk a lámpa karbantartásához szükséges lépéseket is.

A weboldalunkon található termékek mindegyike magas minőségű és megbízható márkáktól származik. Biztos lehet benne, hogy a vásárolt mennyezeti lámpa hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkezik.

Reméljük, hogy weboldalunk segít Önnek a legjobb mennyezeti lámpa kiválasztásában és a telepítéséhez szükséges ismeretek megszerzésében. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk Önnek!


Angelica mennyezeti lámpa rózsaszín, pillangók Angelica mennyezeti lámpa rózsaszín, pillangók

Az Angelica mennyezeti lámpa fémből készült, és három lefelé néző E27-es foglalattal van felszerelve. A pillangó kialakítású, rózsaszín színösszeállítású és akrilkristályokkal díszített láncokkal ellátott mennyezeti lámpa tökéletesen alkalmas gyermek- és tinédzserszobákba.

Tatjana LED mennyezeti lámpa, CCT, fekete, 101 cm Tatjana LED mennyezeti lámpa, CCT, fekete, 101 cm

Tatjana LED mennyezeti lámpa CCT funkcióval, fekete vasból A Tatjana a modern dizájnt és a praktikus funkciókat ötvözi. Diszkrét fekete színben van tartva, és egy szögletes mennyezeti lámpatestből áll, amely két vasból készült téglalap alakú keretet hordoz, amelyeken állandóan telepített LED-ek találhatók. Ezek a LED-ek egy fali kapcsoló segítségével három különböző fényszínben világíthatnak, és így

Go foglalatos mennyezeti lámpa, négy izzós, fekete Go foglalatos mennyezeti lámpa, négy izzós, fekete

A négylámpás Go mennyezeti lámpa egy kerek, fekete lakkozott fém baldachinból áll, amelyből négy fénykar nyúlik ki a szobába. A Go a legdekoratívabban gömb izzólámpákkal (nem tartozék) mutat. Nagyon modern kialakítású fényforrás.

Lucande Phina mennyezeti lámpa fekete, 2 izzós Lucande Phina mennyezeti lámpa fekete, 2 izzós

A Phina mennyezeti lámpa egyszerre praktikus és stílusos. Két karcsú, mozgatható karral rendelkezik, amelyeken a lámpaernyők lógnak, teste pedig fekete acélból készült, amelyet az ernyők fehér bélése kiemel.

Artemide Mercury LED mennyezeti lámpa 2 700 K Artemide Mercury LED mennyezeti lámpa 2 700 K

A helyiség közvetett megvilágításáról a Mercury LED mennyezeti lámpatest gondoskodik, amelyet Ross Lovegrove tervező az Artemide világítástechnikai cég számára készített. A fém reflektor visszaveri a lámpatestre függesztett, fröccsöntött hőre lágyuló műanyag elemekbe szerelt LED-ek által kibocsátott fényt, és gyengéden megvilágítja a környezetet. - hagyományos fali kapcsolóval szabályozható

LED mennyezeti lámpa Nico, 3 000K szögletes arany LED mennyezeti lámpa Nico, 3 000K szögletes arany

A lineáris kialakítású Nico LED-es mennyezeti lámpa fémtesttel rendelkezik, és a téglalap alakú ernyő négy alján meleg fehér LED-eket helyeztek el. A lámpatest dimmelhető, és a memóriafunkció segítségével az utolsó fénybeállítás elmentésre kerül. A futurisztikus kialakításnak köszönhetően a LED-es lámpatest könnyen kombinálható a modern bútorokkal. Használható mennyezeti vagy fali lámpaként

Fraterna mennyezeti lámpa fém dekorral Fraterna mennyezeti lámpa fém dekorral

A Fraterna a barna, arany és ezüst színkombinációjával nyűgöz le. A mennyezeti lámpa barna vaskerete díszesen kidolgozott emblémákkal van díszítve. Középen egy lekerekített opálüveg található.

Rainbow Rabbit - kerek LED mennyezeti lámpa Rainbow Rabbit - kerek LED mennyezeti lámpa

A Rainbow Rabbit mennyezeti lámpa a lányok és fiúk szobájának fényforrása, amely az öt E14-es lámpa által biztosított fő világítás mellett 20 LED-es fénypontot is tartalmaz, amelyek lágy álomfényt biztosítanak. A fő világítás be- és kikapcsolása húzókapcsolóval történik.

LED mennyezeti világítás Iven dim acél/fa 110x25cm LED mennyezeti világítás Iven dim acél/fa 110x25cm

Az Iven LED mennyezeti lámpa két acélszínű téglalapból áll, amelyek a fényforrásokat jelképezik. Ezek kissé eltolva helyezkednek el egymás fölött, és egy fából készült lemezre vannak szerelve. A fény színe és fényereje a mellékelt távirányítóval szabályozható. Lehetőség van éjszakai fény és időzítő kiválasztására is.

LED mennyezeti lámpa Dome négylámpás 73 cm fehér LED mennyezeti lámpa Dome négylámpás 73 cm fehér

A különböző méretű árnyalatok a Dome LED mennyezeti lámpatestnek érdekes részleteket és színválasztékot kölcsönöznek. Ettől eltekintve az arany színárnyalat dominál. Az optikai lencséknek és a szabadon igazítható árnyékolóknak köszönhetően a fénykibocsátás célzott szabályozása lehetséges.

Csempe mennyezeti lámpa, 4 textil erny. szür./feh. Csempe mennyezeti lámpa, 4 textil erny. szür./feh.

A harmonikus szürke és fehér színösszeállításnak köszönhetően a Tilde mennyezeti lámpa modernnek és nemesnek tűnik, és jól illeszkedik a meglévő lakberendezési koncepciókhoz. A lámpa váza acélból, a négy lámpaernyő pedig poliészterből és pamutból készült. A két középső lámpaernyő egy különálló elemhez van rögzítve, amely állítható és forgatható. A lámpatest külső fázisú fényerőszabályozóval tompít

mennyezeti lámpa Hotel négy textil ernyővel mennyezeti lámpa Hotel négy textil ernyővel

Négy különböző méretű, fehér, fekete és szürke színű árnyalatot kombináltak a rendkívüli Hotel mennyezeti lámpa létrehozásához. Minden textilárnyékoló alul diffúzorokkal van lezárva.

Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, hosszú, nikkel Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, hosszú, nikkel

A dizájnorientált Tival LED mennyezeti lámpa vékony külsejével és praktikus funkcióival győz meg. A fő fényforrás mellett két, rugalmasan dönthető fénnyel rendelkezik. A lámpa fényereje távirányítóval vagy hagyományos villanykapcsolóval állítható, és memóriafunkcióval rendelkezik - ideális magánhasználatra, de kereskedelmi használatra is.

Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine

Justine az Astral Bronze színű művészi keretet meleg tónusú borostyánszínű üveggel kombinálja, így teremtve tiszta otthonosságot.

RZB HB 506 LED mennyezeti lámpa CCT Switch, 21x21cm, 15W RZB HB 506 LED mennyezeti lámpa CCT Switch, 21x21cm, 15W

A szögletes, fehér HB 506 LED-es mennyezeti lámpatest opálos polikarbonátból készült szórófejjel nagy felületű általános világítást biztosít társalgók, dolgozószobák és folyosók számára. - A fény színe két lépésben állítható be a beszerelés előtt: Meleg fehér (előre beállított), univerzális fehér - Gyorsszerelő adapter horganyzott acéllemezből, rögzítőcsavarokkal - Fali felszerelésre is alkalmas -

Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg füstölt Ø 29cm Buster + Punch Villás sárgaréz/üveg füstölt Ø 29cm

A Forked egy mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör sárgarézből készült, részben kézzel megmunkálva, a foglalaton pedig Buster Punch jellegzetes bordázott mintázatával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

Mennyezeti lámpa 49336-24 24W 4000K PL1 Mennyezeti lámpa 49336-24 24W 4000K PL1

A mennyezeti lámpa 49336-24 tökéletesen megvilágítja otthonodat vagy irodádat egy modern és stílusos megjelenéssel. A lámpa rendkívül funkcionális és környezetbarát, hiszen alacsony energiával üzemel, de mégis erős és fényes megvilágítást biztosít. A lámpa összteljesítménye 24 watt, ami elegendő ahhoz, hogy a teljes helyiséget egységesen megvilágítsa. A 4000 Kelvin (K) színhőmérséklet pedig kellemes,

Paulmann Tega LED mennyezeti világítás CCT fekete Paulmann Tega LED mennyezeti világítás CCT fekete

A Tega kerek LED-es mennyezeti lámpa a fürdőszobában is használható, köszönhetően a fröccsenés elleni védelemnek (IP44). A fény színe három fokozatban állítható (meleg fehér, univerzális fehér, nappali fény) egy hagyományos fali kapcsolóval.

Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg

Globo Mennyezeti lámpa Blacky I, nikkel/opál, Ø 46 cm, 3-as lámpa, üveg, Nappali / Étkező, Üveg, fém, E14, 40W, H: 36cm

LED mennyezeti lámpa Allrounder 2, 3000K, érzékelővel LED mennyezeti lámpa Allrounder 2, 3000K, érzékelővel

A lámpa sokféleképpen használható, akár fali- vagy mennyezeti lámpaként, felszíni vagy süllyesztett (65-155 mm közötti minden mennyezeti nyíláshoz alkalmas). - 30 cm-es kábel szabad végekkel és vezetékvéghüvellyel - Tiszta polikarbonátból készült burkolat, így a fény oldalirányban is világít - Nagy fénykibocsátás magas fényhasznosítással Műszaki adatok mozgásérzékelő: - 120° vízszintes, 90-120° függőleges,

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024