18 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Ez a fali lámpa rendkívül elegáns fényforrás, amely hihetetlenül jól mutat bármelyik nappaliban. A szaténozott üveg gyönyörű fényt biztosít.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Ez a fali lámpa rendkívül elegáns fényforrás, amely hihetetlenül jól mutat bármelyik nappaliban. A szaténozott üveg gyönyörű fényt biztosít.

Fali lámpák

Üdvözöljük az Fali lámpák alkatézisének weboldalán! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű fali lámpákat kínáljunk ügyfeleinknek, akiknek elengedhetetlen a stílusos megvilágítás otthonukban vagy munkahelyükön.

Weboldalunkon széles választékot talál fali lámpákból, amelyek minden ízlést és igényt kielégítenek. Az egyszerű és letisztult vonalvezetést kedvelők számára modern és minimalista stílusú lámpákat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs belső térbe. Ha viszont inkább a klasszikusabb stílust favorizálja, megtalálja nálunk a hagyományos formájú lámpákat, melyek eleganciával és időtállósággal bírnak.

Termékeink kiválasztása során kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot. Ezért csak megbízható gyártóktól vásároljuk be lámpáinkat, akik garanciát nyújtanak az általunk forgalmazott termékek minőségére. Gondosan válogatott anyagokat használunk, hogy lámpáink hosszú élettartammal és megbízható működéssel bírjanak. Így biztos lehet abban, hogy vásárolt fali lámpáinkkal hosszú távon elégedett lesz.

Weboldalunk könnyen navigálható felületet biztosít, így kényelmesen keresgélhet a különböző típusú lámpák között. Az egyes lámpák részletes leírását és termékfotóit is megtalálja, hogy a lehető legjobban megismerhesse az általunk forgalmazott termékeket. Ha kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a választásban.

A weboldalunkon böngészés közben ne feledje megtekinteni az aktuális akcióinkat és kedvezményeinket is. A fali lámpák alkatézisének weboldala mindig frissülő kedvezményekkel várja Önt, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá a legjobb minőségű lámpáinkhoz.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével megtalálja a számára tökéletes fali lámpát, amely kiegészíti a lakberendezését és stílusossá varázsolja otthonát vagy irodáját. Vásároljon tőlünk és élvezze a minőségi megvilágítás és a kényelem egyensúlyát!


Fabiola LED fali lámpa gipszből, magassága 12,5 cm Fabiola LED fali lámpa gipszből, magassága 12,5 cm

A Fabiola LED-es fali lámpa közvetett, meleg fehér fényt biztosít. Ennek a fali lámpatestnek a fénye csak felfelé és lefelé tud távozni, az elülső burkolat teljesen átlátszatlan vakolatból készült. Nem kérdés, hogy ez a LED-es fali lámpatest különösen szép hangulatot teremthet mindenféle nappaliban - a nappaliban kiegészítő világításként vagy az előszobában alapvilágításként, különösen, ha a sorozat

Arcchio fali lámpa Zuzana, szögletes, fekete, G9, 9,7 cm széles Arcchio fali lámpa Zuzana, szögletes, fekete, G9, 9,7 cm széles

A Zuzana fali lámpa felfelé és lefelé is hangulatos módon sugározza a fényt, a fénykibocsátás szöge pedig úgy állítható be, hogy felül és alul egyformán széles, felül szélesebb, alul keskenyebb legyen, vagy fordítva.

Adea szövet fali lámpa, 25 cm, négyszög, fehér Adea szövet fali lámpa, 25 cm, négyszög, fehér

Adea fehér szövet falilámpa szögletes, purista árnyékolóval Az Adea számos modern stílusban tartott lakókörnyezetbe illik. Az árnyékoló teljesen szögletes és egyenes vonalú, és fehér, textil anyagból készült, amely mindenhová beépíthető. Csak a tetején és az alján jön ki akadálytalanul a fény, a többi helyen a fehér szövet biztosítja a fény lágy eloszlását, így az Adea fali lámpa első osztályú kiegészítő

Lucande Magya LED fali lámpa fekete 2izzós négyzet Lucande Magya LED fali lámpa fekete 2izzós négyzet

A Magya LED-es fali lámpa állítható reflektorral és a négyzet alakú burkolat mögötti háttérvilágítással matt fekete felülettel rendelkezik. A két fényforrás két billenőkapcsolóval egymástól függetlenül működtethető.

Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, kerek 88,8cm Lindby Ulisan LED fali lámpa fürdőbe, kerek 88,8cm

Az Ulisan LED-es fürdőszobai fali lámpa egyszerű és elegáns kialakítású. A ház fémből készült, és klasszikus színösszeállítású. Az IP44-es védettségnek köszönhetően ez a lámpa a fürdőszobában vagy más nedves helyiségekben is használható.

Luxor Art Nouveau fali lámpa Luxor Art Nouveau fali lámpa

A Luxor kézzel készült, 1900 körül készült modellek alapján. A felület, a berlini sárgaréz, különleges patinával színezett

Esther 2 LED-es tükörvilágítás, króm, szélesség 80 cm Esther 2 LED-es tükörvilágítás, króm, szélesség 80 cm

A modern, krómozott Esther 2 LED-es tükörvilágító lámpatest fényét fényesen, de vakításmentesen sugározza felülről lefelé. Az Esther 2 különösen hatékony a nappali fehér LED-ekkel, és egyszerű, modern kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobai berendezésbe.

Ten - minimalista fali lámpa, szatén arany Ten - minimalista fali lámpa, szatén arany

Modern egyszerűség jellemzi a Ten fali lámpát, amely csak egy hengeres szárból áll, beépített E27-es foglalattal.

Knikerboker DoppioZero fali lámpa, fehér/fekete Knikerboker DoppioZero fali lámpa, fehér/fekete

Két különböző méretű, acélból készült korong alkotja a DoppioZero LED-es fali lámpát, amelynél a felső, kisebb korong 360 fokban forgatható. Ez lehetővé teszi a fény irányának egyedi meghatározását. A DoppioZero-t Olaszországban gyártják

Knikerboker DoppioZero fali lámpa kávé/fehér Knikerboker DoppioZero fali lámpa kávé/fehér

Két különböző méretű acélból készült korong alkotja a DoppioZero LED-es fali lámpát, ahol a felső, kisebb korong 360 fokban forgatható. Ez lehetővé teszi a fény irányának egyedi meghatározását. A DoppioZero-t Olaszországban gyártják

LEDS-C4 Mist fürdőszobai fali lámpa egy izzós króm LEDS-C4 Mist fürdőszobai fali lámpa egy izzós króm

A Mist fali lámpa minimalista megjelenésével különleges hangsúlyokat helyez a fürdőszobában. Gömb alakú opálüveg árnyékolója vakításmentes világítási hangulatot biztosít. Ideális tükörvilágításhoz. Védelmi osztály IP44.

LED falil. elegáns, ker., arany/dombordísz., Ø25cm LED falil. elegáns, ker., arany/dombordísz., Ø25cm

A lapos, kerek Chic LED-es fali lámpa diffúz, univerzális fehér fényt bocsát ki a domború szerkezetű, szatírozott üveg diffúzoron keresztül. Előtte, az egyik részen, egy csiszolt aranyszínű alumíniumlemez van, ívelt átmenettel.

Axolight DoDot LED fali lámpa, fehér 15° Axolight DoDot LED fali lámpa, fehér 15°

Az Axolight modern DoDot dizájner LED-es lámpateste kompakt, nagy teljesítményű és dimmelhető. Két félgömbből áll, amelyek mindegyike 46°-kal igazítható. A lámpatestet teljes egészében Olaszországban gyártják. - Tervezte: Simone Micheli

Fali lámpa Rose üvegbúrával Fali lámpa Rose üvegbúrával

A művészien megtervezett rózsa kiváló kivitelezéssel gyönyörködtet, és kellemes plusz fényt biztosít a nappaliban.

Vibia I.Cono 0720 fali lámpa, 28 cm, fehér Vibia I.Cono 0720 fali lámpa, 28 cm, fehér

Az I.Cono 0720 fali lámpa a Lievore, Altherr tervezői által

Mona LED fali lámpa IP44 55,9 cm natúr sárgaréz Mona LED fali lámpa IP44 55,9 cm natúr sárgaréz

A Mona LED-es fali lámpa kialakítását az 1950-es évek stílusa ihlette. A mellékelt G9 LED-es lámpák meleg fehér fénye az opálüvegből készült félköríves ernyőn keresztül nagymértékben sugárzik előre. Az IP44-es védelmi osztálynak köszönhetően a fürdőszobában is használható.

Vene függőlámpa, fekete/rattan megjelenés, 2-izzós Vene függőlámpa, fekete/rattan megjelenés, 2-izzós

A Vene kétlámpás fali lámpa egyrészt egyszerű modernséget, másrészt a két árnyékoló rattan megjelenésének köszönhetően egy kis természetességet sugároz. A fény közvetett módon felfelé és lefelé is sugárzik. Hatékony fényforrás a hangulatos akcentusvilágításhoz.

Lucande LED fali lámpa Yekta, indirekt, sárgaréz színű, 10.5W Lucande LED fali lámpa Yekta, indirekt, sárgaréz színű, 10.5W

A Yekta fali lámpa a normál fali kapcsolóval három fokozatban tompítható, és modern és dizájnos, gyűrű alakú ernyővel rendelkezik, amely a fényt a fal felé sugározza, így az inkább közvetett, és különösen hangulatos hatást kelt.

LED fürdőszobai fali világítás Helva Double Basic LED fürdőszobai fali világítás Helva Double Basic

A Helva Double Basic LED fali lámpatest ideális a modern fürdőszobák tükörvilágításához. Kellemes meleg fehér színben ragyog.- nagyon jó színvisszaadás: CRI 90- vízszintes vagy függőleges felszerelés- konzollal a szekrényekre való opcionális felszereléshez

Fali világítás Safderun 402-A, üvegbúra átlátszó Fali világítás Safderun 402-A, üvegbúra átlátszó

A Safderun fali lámpa aranyszínű fémtartóval van felszerelve, amely egy majdnem gömb alakú, átlátszó üvegből készült árnyékolót keretez.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024