115 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Inglenook fali lámpa lenyűgözően részletes, 110 üvegdarabból álló, Tiffany stílusú árnyékolóval rendelkezik.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Inglenook fali lámpa lenyűgözően részletes, 110 üvegdarabból álló, Tiffany stílusú árnyékolóval rendelkezik.

Fali lámpák

Üdvözöljük az Fali lámpák alkatézisének weboldalán! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű fali lámpákat kínáljunk ügyfeleinknek, akiknek elengedhetetlen a stílusos megvilágítás otthonukban vagy munkahelyükön.

Weboldalunkon széles választékot talál fali lámpákból, amelyek minden ízlést és igényt kielégítenek. Az egyszerű és letisztult vonalvezetést kedvelők számára modern és minimalista stílusú lámpákat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs belső térbe. Ha viszont inkább a klasszikusabb stílust favorizálja, megtalálja nálunk a hagyományos formájú lámpákat, melyek eleganciával és időtállósággal bírnak.

Termékeink kiválasztása során kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot. Ezért csak megbízható gyártóktól vásároljuk be lámpáinkat, akik garanciát nyújtanak az általunk forgalmazott termékek minőségére. Gondosan válogatott anyagokat használunk, hogy lámpáink hosszú élettartammal és megbízható működéssel bírjanak. Így biztos lehet abban, hogy vásárolt fali lámpáinkkal hosszú távon elégedett lesz.

Weboldalunk könnyen navigálható felületet biztosít, így kényelmesen keresgélhet a különböző típusú lámpák között. Az egyes lámpák részletes leírását és termékfotóit is megtalálja, hogy a lehető legjobban megismerhesse az általunk forgalmazott termékeket. Ha kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a választásban.

A weboldalunkon böngészés közben ne feledje megtekinteni az aktuális akcióinkat és kedvezményeinket is. A fali lámpák alkatézisének weboldala mindig frissülő kedvezményekkel várja Önt, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá a legjobb minőségű lámpáinkhoz.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével megtalálja a számára tökéletes fali lámpát, amely kiegészíti a lakberendezését és stílusossá varázsolja otthonát vagy irodáját. Vásároljon tőlünk és élvezze a minőségi megvilágítás és a kényelem egyensúlyát!


Artemide Alphabet of Light Wand kis h betű Artemide Alphabet of Light Wand kis h betű

A Bjarke Ingels Group (BIG) a fény ábécéje című LED-es fali lámpával olyan fénynyelvet hozott létre, amellyel a gondolatok és üzenetek teljesen szabadon kommunikálhatók. A betűket buborékcsomagolásban szállítjuk, ami biztosítja a megfelelő tartást a telepítés során. Ez a szerelési módszer olyan gipszkarton falhoz alkalmas, amelynek hátulján van egy olyan hely, ahol a szükséges meghajtó és a tápkábelek

BEGA 50802 LED fali lámpa 930 fekete 122cm 7,520lm BEGA 50802 LED fali lámpa 930 fekete 122cm 7,520lm

Ez a széles, kocka alakú LED-fali lámpatest beltéri használatra készült, és meleg fehér fényét felfelé és lefelé sugározza. A lámpatest teste fémből készült, míg a beépített LED-ek meleg fehér fényét műanyag burkolatok szórják szét. - külső DALI-dimmelhető - átmenő kábelezésre alkalmas - színvisszaadási index: CRI > 90

Bover Platet A02 LED fali lámpa kapcsoló, sárgaréz Bover Platet A02 LED fali lámpa kapcsoló, sárgaréz

A spanyol Bover gyártó Platet A02 LED-es fali lámpáját Christophe Mathieu tervezte időtlen, mégis egyedi dizájnban. Egy szögletes fali tartóból áll, amely alul egy kapcsolót, egy hosszú kart és egy széles, tölcsér alakú árnyékolót tartalmaz, amely a beépített LED-ek meleg fehér fényét szélesen lefelé sugározza.

Bover Platet A05 LED fali lámpa szab., terrakotta Bover Platet A05 LED fali lámpa szab., terrakotta

A spanyol Bover gyártó Platet A05 LED-es fali lámpáját Christophe Mathieu tervezte időtlen, mégis egyedi dizájnban. Egy tölcsér alakú árnyékolóból áll, amely a beépített LED-ek meleg fehér fényét széles körben lefelé sugározza, valamint egy hosszú konzolból, amely két ponton a falhoz van rögzítve. Alulról behelyezzük a dugaszolható kábelt, amely dimmer kapcsolóval van ellátva.

Cini&Nils Gradi - fényerőszabályozható LED fali lámpa, króm Cini&Nils Gradi - fényerőszabályozható LED fali lámpa, króm

A Gradi dizájner LED-es fali lámpa fényes krómozott megjelenésével és elegáns formájával abszolút figyelemfelkeltő a falon. Házi szerelésen keresztül tompítható.

Knikerboker Buchi fali lámpa 32x32cm levélarany Knikerboker Buchi fali lámpa 32x32cm levélarany

A Buchi LED-es fali lámpa két négyzet alakú acéllemezből áll, amelyeket aranylemezzel vontak be. A korongok között vannak a LED-ek, amelyek többek között a korongon lévő, a szoba felé néző lyukakon keresztül bocsátják ki fényüket. Kézzel készült Olaszországban.

Klasszikus képlámpa Lysanna Klasszikus képlámpa Lysanna

A Lysanna aranyozott fémből készült klasszikus megjelenéssel nyűgöz le, amelyet díszes szegély egészít ki. A képek, fotók és egyéb tárgyak így optimálisan kerülnek színpadra.

Menzel Florence - két izzós fali lámpa Menzel Florence - két izzós fali lámpa

Firenze kézzel kovácsolt, firenzei stílusú vaskerettel inspirál, amelyet részletesen díszítettek arany levéllel. A két Scavo füstölt üvegből készült árnyékoló hangulatos fényt biztosít

Martinelli Luce Mosca LED fali lámpa 20cm fekete Martinelli Luce Mosca LED fali lámpa 20cm fekete

A Mosca LED-es fali lámpa fekete, alumíniumból készült szerkezete egy vízszintesen a helyiségbe nyúló hengerre és egy 90°-os szögben a végére erősített rúdra korlátozódik. Ez utóbbi meleg fehér, indirekt megvilágítást biztosít a fal felé irányított LED-ekkel, és a hengeren tetszés szerint elforgatható. - Design by Emiliana Martinelli

MARKET SET Marrakech fali lámpa, khaki MARKET SET Marrakech fali lámpa, khaki

Az egzotikus megjelenésű Marrakech fali lámpa ernyője bast szálakból és vászonból készült. A bástya rojtjai, amelyek az árnyékoló alsó végéhez vannak rögzítve, valami nagyon eredetit és természeteset adnak a lámpának. A vászonból készült külső árnyékoló színben harmonizál, és vizuálisan is szemet gyönyörködtető. Két fényforrás van elrejtve benne, amelyek felfelé és lefelé sugározzák fényüket

Slamp Clizia Pixel fali lámpa Ø 53 cm Slamp Clizia Pixel fali lámpa Ø 53 cm

A Clizia Pixel fali lámpa számtalan apró pöttyös árnyékolója olyan, mintha a természet előtt tisztelegne: egyes elemei olyanok, mint a pehelykönnyű levelek, és együttesen egy csokor szépséget alkotnak. - mennyezeti felszerelésre is alkalmas

Fali lámpa Collana Metall két izzós bronz Fali lámpa Collana Metall két izzós bronz

A Collana fali lámpa firenzei dizájnjával és harmonikus színvilágával győz meg. A lámpatest fémből készült, és két foglalattal rendelkezik, amelyekbe a megfelelő izzók illeszthetők. A fali tartó bronzszínű levelekkel díszített.

WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED fali lámpa fekete WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED fali lámpa fekete

A Bento LED fali lámpában a LED-ek az alumíniumból készült keret alakú test belsejében vannak elhelyezve. Meleg fehér fényt bocsátanak ki felfelé és lefelé egyaránt. - magas színvisszaadási index - külsőleg dimmelhető - EKG-val együtt

Lightme LED tükör lámpa Aqua le króm egy izzós Lightme LED tükör lámpa Aqua le króm egy izzós

Az Aqua LED-es fali lámpa IP44 védettségi osztályú fürdőszobákban használható. A szállítás cserélhető LED izzót tartalmaz GX53-as foglalattal. A színhőmérséklet a fénykapcsolón keresztül állítható meleg fehérre vagy univerzális fehérre.

Prandina Bima W1 USB LED fali lámpa, fehér Prandina Bima W1 USB LED fali lámpa, fehér

A Bima W1 USB egy LED-es fali lámpa a nappaliba, a hálószobába vagy egy szállodai szobába, amely nemcsak fényt ad, hanem töltési lehetőséget is kínál mobiltelefonok, táblagépek stb. számára, mivel egy rugalmasan szerelhető USB-porttal van felszerelve, amely egy kábellel csatlakozik a lámpához. A Bima W1 LED-es fali lámpa az olasz Prandina világítástechnikai gyártó terméke, a design a szintén olasz

Rotaliana Frame W4 falilámpa 3 000 K fekete Rotaliana Frame W4 falilámpa 3 000 K fekete

A két tervező, Dante Donegani és Giovanni Lauda által tervezett, extrudált alumíniumból készült Frame W4 LED-es fali lámpatest közvetett módon felfelé és közvetlenül lefelé is világít, hangulatos megvilágítást teremtve a környezetnek. Ideális nappalikba, hálószobákba és folyosókra.

Neo! Flex Hotel II LED falilámpa réz/fekete Neo! Flex Hotel II LED falilámpa réz/fekete

A LED-es fali lámpatest Neo! Flex Hotel II LED-fali lámpatest alkalmas magánhasználatra, de szállodák és éttermek számára is. Alumíniumból készült, flex karral rendelkezik, feje pedig behúzható és kihúzható, így a fénysugárzás szöge a személyes igényekhez igazítható (25°-tól 65°-ig). A lámpafejen található nyomógomb segítségével szabályozható. Bedugható kábellel, kisfeszültségű kivitelben.

Decor Walther Omega 20 fali lámpa, matt fekete Decor Walther Omega 20 fali lámpa, matt fekete

Tiszta vonalak, nagyszerű hatás. Az Omega 20 fali lámpa két egyenes vonalú, rúdszerű lámpatestből áll, amelyek összeolvadnak a fényesen ragyogó domináns fényrúddal. Ez opcionálisan különböző hosszúságban (50 cm vagy 100 cm) kapható. A lámpatest egyenletes, lágy általános világítást eredményez. Függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető. A csatlakozó a lámpán középen található. - fázisvágásos dimmerrel

Fali lámpa Riggs IP44, antik sárgaréz, 2-lámpás Fali lámpa Riggs IP44, antik sárgaréz, 2-lámpás

A kétlámpás Riggs fali lámpa acélból készült, antikolt sárgaréz kivitelben. A lámpatest megjelenését a barázdált mintázatú világos üvegárnyékolók és az alján található fém foglalatok teszik teljessé. A fürdőszobai tükör fölé szerelve a Riggs fali lámpa kellemesen világos megvilágítást biztosít a fürdőszobában, ahol az IP44-es védettségnek köszönhetően gond nélkül használható.

Auro sol falilámpa arany színben, Ø 60 cm Auro sol falilámpa arany színben, Ø 60 cm

Az Auro sol Gold kerek fali lámpa fémből készült, és aranyozott felületével meleg fényt biztosít, amely minden helyiségben kellemes hangulatot teremt. Fali- és mennyezeti lámpaként egyaránt használható, amellyel modern és időtlenül berendezett helyiségek egyaránt hatékonyan alakíthatók ki.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024