48 490 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Cobson1 fali lámpa harang alakú fém ernyőjével ipari retro bájt sugároz, amely minden hangulatnak valami különleges hangulatot kölcsönöz

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Cobson1 fali lámpa harang alakú fém ernyőjével ipari retro bájt sugároz, amely minden hangulatnak valami különleges hangulatot kölcsönöz

Fali lámpák

Üdvözöljük az Fali lámpák alkatézisének weboldalán! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű fali lámpákat kínáljunk ügyfeleinknek, akiknek elengedhetetlen a stílusos megvilágítás otthonukban vagy munkahelyükön.

Weboldalunkon széles választékot talál fali lámpákból, amelyek minden ízlést és igényt kielégítenek. Az egyszerű és letisztult vonalvezetést kedvelők számára modern és minimalista stílusú lámpákat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs belső térbe. Ha viszont inkább a klasszikusabb stílust favorizálja, megtalálja nálunk a hagyományos formájú lámpákat, melyek eleganciával és időtállósággal bírnak.

Termékeink kiválasztása során kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot. Ezért csak megbízható gyártóktól vásároljuk be lámpáinkat, akik garanciát nyújtanak az általunk forgalmazott termékek minőségére. Gondosan válogatott anyagokat használunk, hogy lámpáink hosszú élettartammal és megbízható működéssel bírjanak. Így biztos lehet abban, hogy vásárolt fali lámpáinkkal hosszú távon elégedett lesz.

Weboldalunk könnyen navigálható felületet biztosít, így kényelmesen keresgélhet a különböző típusú lámpák között. Az egyes lámpák részletes leírását és termékfotóit is megtalálja, hogy a lehető legjobban megismerhesse az általunk forgalmazott termékeket. Ha kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a választásban.

A weboldalunkon böngészés közben ne feledje megtekinteni az aktuális akcióinkat és kedvezményeinket is. A fali lámpák alkatézisének weboldala mindig frissülő kedvezményekkel várja Önt, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá a legjobb minőségű lámpáinkhoz.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével megtalálja a számára tökéletes fali lámpát, amely kiegészíti a lakberendezését és stílusossá varázsolja otthonát vagy irodáját. Vásároljon tőlünk és élvezze a minőségi megvilágítás és a kényelem egyensúlyát!


Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér

A Lucien fali lámpa gipszből készült, félköríves, háromszintes fénytesttel rendelkezik, amely különösen hangulatos fényt képes árasztani. A lámpa az Ön által választott E14-es izzóval működik, a gipsztest pedig igény szerint festhető vagy színezhető, így egyéni kialakítási lehetőségeket biztosít.

By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz

A Hermine egy marokkói stílusban készült falilámpa, matt sárgaréz bevonatú fémből. A tetszés szerint felszerelhető lámpatartó egy téglalap alakú falikarra van erősítve, és a fém, csillagszerű perforációval ellátott ernyő veszi körül. A fényt így hatékonyan bocsátja ki a szobába.

Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm

A Box N LED-es fali lámpa egy klasszikus, számos variációval rendelkező lámpa fürdőszobákba és nappalikba. A modern, matt fekete színű, sárgarézből készült, állandóan beépített LED-ek nagyon meleg fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzorokon keresztül. Az N doboz fázisvágó dimmerrel dimmelhető.

Kiváló minőségű fali lámpa Alessia Kiváló minőségű fali lámpa Alessia

Ragyogó fali- vagy mennyezeti lámpa Alessia Számos kéttónusú fémszalag sugárzó mintázatban helyezkedik el, és az Alessia fali lámpa úgy ragyog, mint egy sugárzó nap. Az Alessia garantáltan szemet gyönyörködtető bármelyik falon, a nap bármelyik pillanatban felkelhet. A 60 cm átmérőjű lámpatest elsősorban nagy helyiségekbe, például tágas nappalikba, nyilvános bejárati terekbe vagy előterekbe alkalmas.

Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K

A dán tervező, Christian Flindt Flindt LED-es fali lámpája, amelyet a Louis Poulsen lámpagyártó cég számára készített, egy tökéletes kört ír le, és a tetején homorú fénykibocsátással rendelkezik, amely a homorú és domború formák közötti átmenetnél egy lágyan ragyogó, visszavert fénygyűrűt hoz létre. Maga a forma kissé kiemelkedik a fali tartóból, így úgy tűnik, mintha a fali lámpa lebegne. Alkalmas

Menzel Provence matt fali lámpa három égős Menzel Provence matt fali lámpa három égős

A háromlámpás Provence matt fali spotlámpa barna-fekete színű, formatervezett vasból és fehér kerámiából készült gyönyörű árnyékolókkal tökéletesen illeszkedik a vidéki ház stílusú környezetbe. A három árnyékoló tökéletesen összehangolható illesztésekkel, és a reflektor mennyezetre történő felszerelésre is alkalmas.

ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete

A GiuUp LED fali lámpa felfelé irányuló fényt termel, erős fényerővel. A fali csatlakozó egy kábellel kapcsolódik a lámpatesthez, így a GiuUp eltolt helyzetben is felszerelhető.

serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium

A Rod Wall LED-es fali lámpa átlátszó, kocka alakú boroszilikátüveg teste egy második, valamivel kisebb kocka alakú árnyékolót tartalmaz, amely döntően felelős a lámpatest fényhatásáért. A Rod Wall fázisvágó dimmerrel dimmelhető (kivéve)

Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K

A Box N LED-es fali lámpa klasszikus, számos változatban, fürdőszobákba és nappalikba. A krómozott fémből készült, állandóan beépített LED-ek meleg fehér fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzoron keresztül. Az N doboz fázisvágó fényerőszabályzóval dimmelhető.

Falilámpa Fläks polccal Falilámpa Fläks polccal

Félig fali lámpa, félig polc - Fläks egyesíti a világítást és a tárolási funkciót. A Fläks praktikus funkcionalitást és vonzó dizájnt kínál számos nappali és társalgó számára. A kábel dugóval és kézi fényerőszabályzóval van felszerelve.

Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos

A szögletes kialakítású Cubetto fali lámpa egy fényes, krómozott fém falikonzolból áll, amely két üvegből készült árnyékolót tart. Ezek felfelé és lefelé igazodnak. A Cubetto két GU10-es fényvisszaverővel rendelkezik. - made in Italy

Északi fali lámpa Buddy fal fekete Északi fali lámpa Buddy fal fekete

Visszafogott, de modern dizájnnal rendelkező, dimmelhető fali lámpatest, amelyet a letisztult formanyelv jellemez. A Buddy fal többirányú árnyékolóval van felszerelve, és közvetlen megvilágítást biztosít ott, ahol szükség van rá. A GU10 foglalatot LED izzókkal kell felszerelni. A semleges, természetes színeknek köszönhetően könnyen illeszkedik számos lakberendezési stílushoz.

ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájncsaládból egy ívelt árnyékolóval rendelkezik, valódi füvek és virágok díszítésével. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugókábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájnvonalból egy diófából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugaszolható kábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

Eldorado falilámpa konzollal, fekete Eldorado falilámpa konzollal, fekete

Az Eldorado fali lámpatest rugalmasságot biztosít a felszerelésben, mivel a hosszú karú, fémből készült, fém lámpatest hosszú kábellel és egy kiegészítő fali csatlakozóval van felszerelve, ami tökéletes, ha a konnektor nem közvetlenül a lámpatest felszerelési helyén van.

It\'s about RoMi Lyon fali világítás, fekete It's about RoMi Lyon fali világítás, fekete

A Lyon fali lámpa egy kerek fali tartóból áll, amelybe egy kapcsoló van beépítve, valamint egy kecses, konzolos keretből. A kar, amelyre a kúp alakú ernyő van szerelve, elforgatható, így a Lyon egyedileg igazítható. A csatlakoztatás fekete textil kábellel történik. Mivel a fali lámpa végig vasból készült, a fény közvetlenül lefelé sugárzik. 2010 óta fenntartható anyagok használata - minden eladott

Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér

A modern Harry fali lámpa téglalap alakú, fehér színű textilből készült ernyővel rendelkezik. Ezt egy krómozott acélból készült tartó tartja. Harry-t egy rugalmas karral ellátott olvasólámpa egészíti ki. A világítóeszköz nem tartozék.

Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér

Az Azzi fali lámpa sárgaréz színű optikájú fémvázzal rendelkezik, amelyen egy fehér bársonyszövetből készült hengeres lámpaernyő ül, és vakításmentes világítást biztosít. A kellemes és hangulatos világítás érdekében a gyártó melegfehér fényű izzót ajánl. A fényerő szabályozására tompítható lámpák használata lehetséges

GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete

Zanzibar kerek fali lámpa rattan árnyékolóval és dugóvalA Zanzibar fali lámpa egy kerek árnyékolóból áll, amely rattanból készült és nyitott kialakítású. Egy nagy virágra emlékeztet, és gyönyörű természetes hangulatával gazdagítja a lakóteret. A konnektornak köszönhetően a fali lámpa pillanatok alatt üzembe helyezhető. A be-/kikapcsoló közvetlenül a kábelen található. Akár közvetett világításként a

Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó

Az egylángú Toppo fali lámpa elegáns hangulatot teremt otthonában. Az aranyszínű keretbe füstszürke lámpaüveg és gömb van szerelve. A fali lámpa szépségét az általa kibocsátott fény emeli ki - kívülről szabályozható a fényerő

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024