135 990 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Duetto fali lámpa két különböző hosszúságú karra szerelt fémárnyékolóval van felszerelve. Nagyon széles vetülete miatt ideális olvasólámpának a fotel mögött, vagy a fal mellett álló asztal megvilágítására is.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Duetto fali lámpa két különböző hosszúságú karra szerelt fémárnyékolóval van felszerelve. Nagyon széles vetülete miatt ideális olvasólámpának a fotel mögött, vagy a fal mellett álló asztal megvilágítására is.

Fali lámpák

Üdvözöljük az Fali lámpák alkatézisének weboldalán! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű fali lámpákat kínáljunk ügyfeleinknek, akiknek elengedhetetlen a stílusos megvilágítás otthonukban vagy munkahelyükön.

Weboldalunkon széles választékot talál fali lámpákból, amelyek minden ízlést és igényt kielégítenek. Az egyszerű és letisztult vonalvezetést kedvelők számára modern és minimalista stílusú lámpákat kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kortárs belső térbe. Ha viszont inkább a klasszikusabb stílust favorizálja, megtalálja nálunk a hagyományos formájú lámpákat, melyek eleganciával és időtállósággal bírnak.

Termékeink kiválasztása során kiemelten fontosnak tartjuk a minőséget és a tartósságot. Ezért csak megbízható gyártóktól vásároljuk be lámpáinkat, akik garanciát nyújtanak az általunk forgalmazott termékek minőségére. Gondosan válogatott anyagokat használunk, hogy lámpáink hosszú élettartammal és megbízható működéssel bírjanak. Így biztos lehet abban, hogy vásárolt fali lámpáinkkal hosszú távon elégedett lesz.

Weboldalunk könnyen navigálható felületet biztosít, így kényelmesen keresgélhet a különböző típusú lámpák között. Az egyes lámpák részletes leírását és termékfotóit is megtalálja, hogy a lehető legjobban megismerhesse az általunk forgalmazott termékeket. Ha kérdése merülne fel, szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek a választásban.

A weboldalunkon böngészés közben ne feledje megtekinteni az aktuális akcióinkat és kedvezményeinket is. A fali lámpák alkatézisének weboldala mindig frissülő kedvezményekkel várja Önt, hogy még kedvezőbben juthasson hozzá a legjobb minőségű lámpáinkhoz.

Bízunk benne, hogy weboldalunk segítségével megtalálja a számára tökéletes fali lámpát, amely kiegészíti a lakberendezését és stílusossá varázsolja otthonát vagy irodáját. Vásároljon tőlünk és élvezze a minőségi megvilágítás és a kényelem egyensúlyát!


Wivara K1 fali lámpa klasszikus design, arany Wivara K1 fali lámpa klasszikus design, arany

EMIBIG LIGHTING Wivara K1 fali lámpa klasszikus design, arany, Nappali / Étkező, acél, üveg, E27, 60W, B: 14 cm, H: 24cm

Sopel fali lámpa 15 cm magas, fekete Sopel fali lámpa 15 cm magas, fekete

Az acélból készült Sopel fali lámpa egy elforgatható és elfordítható hengeres fejből és egy kerek fali tartóból áll. A Sopel modern helyiségekben, például nappaliban és hálószobában használható. 1 x G9 max. 2,5 W-os LED, exkluzív

Millina üveg fali lámpa, rozsdabarna Millina üveg fali lámpa, rozsdabarna

A Millina fali lámpa nosztalgikus, antik hatást keltő, rozsdaszínű fémmel kombinálja a textúrázott, tiszta üveget.

Arcchio Harun LED fali lámpa fehér, 18 cm Arcchio Harun LED fali lámpa fehér, 18 cm

LED fali lámpa Harun háromszintes elrendezésben - nemes fehér alumíniumból A Harun alumínium teste fehér felületű, és stílusos megjelenéssel rendelkezik. Három félkör alakú gyűrű lépcsőt alkot, ami nemcsak vizuálisan hatásos, hanem a fénymintát is befolyásolja, így a fény és az árnyék gyönyörű összjátéka jön létre. Így a fény csak kifelé hatol, de nem vakít, így a Harun LED-es fali lámpatest nagyon

Fali lámpa Urban Renewal tükörüveg bronz Fali lámpa Urban Renewal tükörüveg bronz

Az Urban Reneval fali lámpa fali tartója antikizáló tükörüveggel van ellátva, amely különösen hangulatossá teszi a fénykibocsátást.

Technikai hatású fali lámpa Imahn Technikai hatású fali lámpa Imahn

A divatos vintage vagy ipari stílus barátai egyszerűen imádni fogják az Imahn fali lámpát, mert masszív kialakítása és a sárgaréz részletek csodálatosan feltűnő megjelenést kölcsönöznek neki. Ideálisan alkalmas az úgynevezett Rustika izzók használatára

KOLARZ Charleston - fali lámpa kristállyal, arany KOLARZ Charleston - fali lámpa kristállyal, arany

CHARLESTON - egy kristálytánc, amely a nézőt az örök ünneplés szférájába repíti, pompásan csillogó köpenybe burkolva

Knikerboker DoppioZero fali lámpa levélarany/kávé Knikerboker DoppioZero fali lámpa levélarany/kávé

Két különböző méretű, acélból készült korong alkotja a DoppioZero LED-es fali lámpát, amelynél a felső, kisebb korong 360 fokban forgatható. Ez lehetővé teszi a fény irányának egyedi meghatározását. A DoppioZero-t Olaszországban gyártják

MARKET SET Portinatx fali lámpa terrakotta, Ø50cm MARKET SET Portinatx fali lámpa terrakotta, Ø50cm

A Portinatx kerek fali lámpa egyfajta rafiából készült lemezből áll, amely egy színesen kialakított kerámia korongot hordoz, amely egy aranyszínű, hozzá illő E27-es foglalattal van ellátva. Itt dekoratív izzólámpák használhatók, amelyek nagyon jól illeszkednek a lámpa kialakításához

Fali lámpa Cube kerámia, fehér, magassága 7,5 cm Fali lámpa Cube kerámia, fehér, magassága 7,5 cm

A Cube egy kerámia lámpatest GU10 foglalattal. A fényforrás megválasztásától függően a falban lévő megfelelő fényerőszabályozóval gond nélkül tompítható. A lámpatest kerámia anyagával nyűgöz le, és különleges, célzott világítási élményt teremt minden helyiségben.

serien.lights Poppy - fali lámpa flexibilis karral serien.lights Poppy - fali lámpa flexibilis karral

A Poppy fali lámpa egy fizikai remekmű. A 75 cm hosszú lámpatest karja textilbevonatú, hajlékony fémkar, amely bármilyen irányba hajlítható. A kar végén egy szájjal fújt üvegből készült reflektorkapszula található, sziromszerű fémlamellákkal. Az izzó hő hatására a speciális bimetálból készült lamellák két percen belül kitágulnak - a virág kinyílik!

Ovalina - Fali lámpa E27 fehér fényes Ovalina - Fali lámpa E27 fehér fényes

Az Ovalina fali lámpa letisztult, visszafogott kialakításával nyűgöz le, amely kiemeli a fényes, fújt üveg szépségét. Sokoldalú kiegészítő fényforrás, amelynek fénye hangulatos légkört teremt. - szájjal fújt, többrétegű üveggel

Foscarini Superficie LED fali lámpa, 75 cm Foscarini Superficie LED fali lámpa, 75 cm

A Superficie fali lámpa a Calvi design duótól

Slamp Mida fali lámpa, 50 cm, fehér-arany Slamp Mida fali lámpa, 50 cm, fehér-arany

A Mida egy Adriano Rachele által tervezett lámpatest, amely mennyezeti és fali lámpatestként egyaránt elegáns és nemes megjelenést biztosít. A mágneses tartókkal dekoratívan rögzített, kiváló minőségű ékszerekre emlékeztet.

Mattimo LED fali lámpa, 40 cm széles, króm Mattimo LED fali lámpa, 40 cm széles, króm

Az IP44 védettségi fokozatnak köszönhetően a Mattimo LED fali lámpa ideális a fürdőszobában való használatra, és visszafogott, időtlen dizájnjának köszönhetően beleillik a különböző belső terekbe. A beépített kapcsolóval a fali lámpa be- és kikapcsolható. A meleg fény hozzájárul a szoba kellemes hangulatához.

Buster + Punch Hooked Wall kicsi grafit/acél Buster + Punch Hooked Wall kicsi grafit/acél

A fémből készült Hooked Wall kis fali lámpát a Buster Punch cégtől az árnyékolója jellemzi, amely három csavarral záródik. Az E27-es foglalat kiáll a tetejéből, amely gyémántmetszetű, kereszt alakú peremmintával van ellátva. A kábel felakasztására szolgáló konzolhoz rögzített kampó lehetővé teszi a lámpa változó felfüggesztését. A fali konzolon lévő be-/kikapcsolóval.

Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 2 700 K grafit Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 2 700 K grafit

Az Ipe W2 LED-es fali lámpatest alumíniumból készült, és az építészetben gyakran használt T-profilra hasonlít. A modern LED-es fali lámpatest közvetett módon bocsátja ki a fényt felfelé és lefelé. Külső fényerőszabályzóval kívülről szabályozható.← ← - Design: Dante Donegani és Giovanni Lauda

Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 3 000 K ezüst Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 3 000 K ezüst

Az Ipe W2 LED-es fali lámpatest alumíniumból készült, és az építészetben gyakran használt T-profilra hasonlít. A modern LED-es fali lámpatest közvetett módon bocsátja ki a fényt felfelé és lefelé. Külső fényerőszabályzóval kívülről szabályozható.← ← - Design: Dante Donegani és Giovanni Lauda

Paulmann Eleon falilámpa IP44 króm/opál 1-égő Paulmann Eleon falilámpa IP44 króm/opál 1-égő

Az Eleon fali lámpa felfelé irányuló, szatírozott üvegből készült cső alakú diffúzorral van ellátva. A tartó krómozott fémből készült. Az Eleon tökéletes tükörvilágításhoz, és az IP44-es védettségi osztálynak köszönhetően a fürdőszobában is használható.

Fali lámpa Aura Gold Árnyékoló fekete, magasság 100 cm Fali lámpa Aura Gold Árnyékoló fekete, magasság 100 cm

Az Aura Gold fali lámpa lenyűgöző modern dizájnjával, amely kiváló minőségű, kézzel csiszolt üvegből és hagyományos, aranyszínű, vert fémből készült kivitelből áll, így bármilyen falon rendkívüli látványt nyújt. A fényes fekete lámpaburának köszönhetően a lámpatest hangulatos, indirekt hatású fényt biztosít.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024