265 633 Ft
Az ár frissült 17.05.2024

Az Empatia LED mennyezeti lámpatestben egy kézzel fújt üvegtest egy nagy teljesítményű LED-et foglal magába, amely termikusan el van választva az üvegtesttől. Az átlátszó polikarbonát rúd nagyon hatékonyan vezeti a fényt az üveg diffúzorhoz, amelynek abszorpciós együtthatója nagyon alacsony. Hatékony és modern fényforrás. - tervezte Carlotta de Bevilacqua

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

Az Empatia LED mennyezeti lámpatestben egy kézzel fújt üvegtest egy nagy teljesítményű LED-et foglal magába, amely termikusan el van választva az üvegtesttől. Az átlátszó polikarbonát rúd nagyon hatékonyan vezeti a fényt az üveg diffúzorhoz, amelynek abszorpciós együtthatója nagyon alacsony. Hatékony és modern fényforrás. - tervezte Carlotta de Bevilacqua

Mennyezeti lámpák

Üdvözöljük a Mennyezeti lámpák alkatéziséhez készült weboldalon! Itt minden olyan információt megtalálhat, amire szüksége lehet a mennyezeti lámpákról és alkatrészeikről.

Mennyezeti lámpák kategóriája széles választékot kínál azoknak, akik szeretnék feldobni otthonukat vagy irodájukat. A weboldalunkon megtalálható termékek különböző stílusokban és méretekben elérhetőek, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő lámpát.

Az alkatéziséhez nyújtott információink segítséget nyújtanak a vásárlóknak a legjobb választás megtalálásában. Megtalálhatók itt a mennyezeti lámpák különböző típusai, például csillárok, spotlámpák és sávalámpák. Bemutatjuk az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azok alkalmazásának legjobb módjait.

Fontos szempont a lámpák anyaga és designja is, ezért részletes információkat nyújtunk a különböző stílusokról és anyagokról. Legyen szó modern, klasszikus vagy vintage stílusról, a weboldalunkon mindent megtalálhat, hogy segítsük a választást.

Az alkatéziséhez tartozó weboldalunkon kiemelten foglalkozunk az energiahatékony mennyezeti lámpákkal és azok előnyeivel is. A környezettudatosság fontos szempont, ezért bemutatjuk a LED-es lámpák és egyéb energiatakarékos megoldások előnyeit és hatékonyságát.

A vásárlók számára fontos tudni, hogyan lehet a mennyezeti lámpákat könnyedén telepíteni. Ezért weboldalunkon bemutatjuk a telepítési folyamatot és adunk tippeket a minimális erőfeszítéssel járó telepítéshez. Ezen kívül bemutatjuk a lámpa karbantartásához szükséges lépéseket is.

A weboldalunkon található termékek mindegyike magas minőségű és megbízható márkáktól származik. Biztos lehet benne, hogy a vásárolt mennyezeti lámpa hosszú élettartammal és kiváló minőséggel rendelkezik.

Reméljük, hogy weboldalunk segít Önnek a legjobb mennyezeti lámpa kiválasztásában és a telepítéséhez szükséges ismeretek megszerzésében. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk Önnek!


Helen mennyezeti lámpa, öt izzós, ezüst Helen mennyezeti lámpa, öt izzós, ezüst

A Helen mennyezeti lámpa, a klasszikus csillár újraértelmezése, csillogó ezüst színben és modern formában jelenik meg. A lendületes keretforma és a hengeres, ezüstdíszítésű üvegárnyékolók elrendezése kifinomult és dekoratív megjelenést kölcsönöz. Az ezüst díszítés biztosítja, hogy a fényt vakítás nélkül sugározza a szobába.

Dayton mennyezeti lámpa, szürke Ø 25 cm Dayton mennyezeti lámpa, szürke Ø 25 cm

Argon Dayton mennyezeti lámpa, szürke Ø 25 cm, Nappali / Étkező, acél, üveg, E27, 15W, H: 8cm

Beevly mennyezeti lámpa, fa és fém, négy izzós Beevly mennyezeti lámpa, fa és fém, négy izzós

BRITOP Beevly mennyezeti lámpa, fa és fém, négy izzós, Nappali / Étkező, tölgy, fém, E27, 60W, L: 34 cm, B: 34 cm, H: 22.5cm

Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm menta/arany Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm menta/arany

A Golden Roller mennyezeti lámpa mentazöld bársony árnyékolójával friss színt visz bármelyik lakótérbe. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogást is kölcsönöz.

Firn mennyezeti lámpa, kerek, egylámpás, arany színű Firn mennyezeti lámpa, kerek, egylámpás, arany színű

A Firn mennyezeti lámpa egy kör alakú, aranyszínű porszórt bevonattal ellátott acéllemezből és alatta opálüvegből készült gömb alakú árnyékolóból áll. A Firn modern dizájnt és minden oldalról egyenletes fényt kínál.

Arcchio Vanida LED mennyezeti lámpa, fehér, 60 cm Arcchio Vanida LED mennyezeti lámpa, fehér, 60 cm

A Vanida egy egyszerű, sokoldalú mennyezeti lámpa alumíniumból készült hengeres kerettel és fehér színű diffúzorral az alján. A fény nagy része lefelé irányul, de egy kicsit felfelé is. A lámpatest jó fényerővel pontszerző, és tökéletesen alkalmas lakó- és kereskedelmi helyiségek általános megvilágítására.

LED mennyezeti lámpa 7365, 58 x 20 cm, fehér LED mennyezeti lámpa 7365, 58 x 20 cm, fehér

Ez a téglalap alakú LED-es mennyezeti lámpatest meleg fehér fényt bocsát ki közvetlenül lefelé, biztosítva a helyiség alapvilágítását, ugyanakkor gyönyörű háttérvilágítási hatással rendelkezik, amely egy feltűnő fénygyűrűt varázsol a mennyezetre, és a lámpatestet a gyönyörű felállványkerettel helyezi előtérbe.

mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal mennyezeti lámpa Traktor farm motívummal

A Tractor mennyezeti lámpa gyermekbarát motívummal és állítható spotlámpákkal rendelkezik. Az izzók nem tartoznak a csomaghoz, azokat külön kell megrendelni

Fabbian Cubetto mennyezeti lámpa 3 égős GU10 fehér Fabbian Cubetto mennyezeti lámpa 3 égős GU10 fehér

A modern Cubetto mennyezeti lámpa egy hosszú, fényes, krómozott fém mennyezeti tartóból és három üvegből készült kocka alakú lámpaernyőből áll. Mindegyik árnyékoló egy GU10-es fényvisszaverőhöz illeszkedik. - made in Italy

HeartBlood Otto O mennyezeti lámpa négyzet diófa HeartBlood Otto O mennyezeti lámpa négyzet diófa

Az Otto O egy LED-es mennyezeti lámpa, amely többek között a tömör, valódi fából készült kerettel tűnik ki. A kattintással

Textil mennyezeti lámpa Seda, szürke Textil mennyezeti lámpa Seda, szürke

A kerek Seda mennyezeti lámpa hangulatos fényt ígér a vászontextilből készült ernyőjével és a szatén diffúzorral, amely kellemesen és széles körben osztja el a fényt a helyiségben. Alkalmas nappaliba, hálószobába és előszobába.

Paul Neuhaus Palma LED mennyezeti lámpa CCT keret Paul Neuhaus Palma LED mennyezeti lámpa CCT keret

A Palma egy sötét fadíszítésű fémlemezből készült mennyezeti lámpatest, amelyen három téglalap alakú, beépített LED-eket tartalmazó keretet helyeztek el, amelyek kissé átfedésben helyezkednek el a szatírozott burkolatok mögött. Távirányítóval rendelkezik, és rugalmas világítást kínál, mivel a fény színe a meleg fehértől az univerzális fehérig szabályozható, a fényerő pedig tompítható

Paulmann Aviar LED mennyezeti lámpa feh.kap. Ø22cm Paulmann Aviar LED mennyezeti lámpa feh.kap. Ø22cm

Az Aviar LED mennyezeti lámpatest IP44-es védettségének köszönhetően alkalmas a fürdőszoba megvilágítására, és falra vagy mennyezetre szerelhető. Az állandóan beépített LED-modul világos és kellemes fényt biztosít, amelyet egy fehér diffúzor egyenletesen és vakításmentesen oszt el a helyiségben. A ház tartós és könnyen ápolható műanyagból készült. A WhiteSwitch funkció lehetővé teszi a fény színének

Távirányítható, szög. LED mennyezeti lámpa Samurai Távirányítható, szög. LED mennyezeti lámpa Samurai

A Samurai LED mennyezeti lámpa műanyagból készült, négyzet alakú, lekerekített sarkokkal. A mellékelt távirányítóval a fényerő és a fény színe is változtatható. Az éjszakai fény funkció, amely egyfajta csillagos égboltot szimulál a sötétben, szintén kiválasztható

Buster + Punch Villás Gunmetal/üveg opál Ø 20cm Buster + Punch Villás Gunmetal/üveg opál Ø 20cm

A Forked egy olyan mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör, részben kézzel megmunkált fémből készült, a foglalaton Buster Punch jellegzetes bordázott mintájával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

Kenno mennyezeti lámpa, fekete, 3-izzós Kenno mennyezeti lámpa, fekete, 3-izzós

A háromlámpás, fekete színű, porszórt acélból készült Kenno mennyezeti lámpával a nappalik erőteljes, egyenes irányú mennyezeti világítással ruházhatók fel. A modern design sokféleképpen kombinálható.

Mennyezeti világítás Starlight csillagos ég, zöld Mennyezeti világítás Starlight csillagos ég, zöld

A Starlight mennyezeti lámpa mind a gyermekszoba általános világításaként, mind a csillagos égbolt funkciójában ideális. a mennyezeti lemezbe ágyazott 20 egyedi LED úgy szikrázik, mint a kis csillagok. A fő fényforrás egy E27-es foglalat (az izzó nem tartozék). Ez egy húzókapcsolóval kikapcsolható, ha csak a csillagos égboltot szeretné hagyni ragyogni. MDF fából és műanyagból készült, és egyszínűre

Karl LED mennyezeti lámpa, CCT, RGB háttérvilágítás, Ø 29cm Karl LED mennyezeti lámpa, CCT, RGB háttérvilágítás, Ø 29cm

Näve Karl LED mennyezeti lámpa, CCT, RGB háttérvilágítás, Ø 29cm, Fürdőszoba, műanyag, 18W, Energiahatékonyság: F, H: 2.6cm

Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fekete Cleo mennyezeti lámpa, Ø 30 cm, fekete

Semleges színvilágának köszönhetően az egyszerű, kerek Cleo mennyezeti lámpa számos aktuális lakberendezési trendhez illik. Akár egyenként, akár többszörösen használjuk - például egy hosszú folyosó megvilágítására: a Cleo lágy síkbeli megvilágítást biztosít.

LED mennyezeti lámpa Gafares távirányítóval kerek arany LED mennyezeti lámpa Gafares távirányítóval kerek arany

A Gafares LED mennyezeti lámpa modern, gyűrű alakú kialakítású. A szaténozott műanyag burkolatok mögé épített LED-ek a mellékelt távirányítóval kapcsolhatók, tompíthatók és a fény színe a meleg fehértől a nappali fényig szabályozható.

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024