167 487 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

A Flowerpot függőlámpát a dán Verner Panton tervezte 1968-ban, és a mai napig a hatvanas évek végének flower power mozgalmát szimbolizálja. A lámpabúra két fém félgömbből áll, egy nagy és egy kicsi, amelyek úgy vannak elhelyezve, hogy a fényforrás nem okozhat káprázást, és a fényeloszlás optimális.

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Flowerpot függőlámpát a dán Verner Panton tervezte 1968-ban, és a mai napig a hatvanas évek végének flower power mozgalmát szimbolizálja. A lámpabúra két fém félgömbből áll, egy nagy és egy kicsi, amelyek úgy vannak elhelyezve, hogy a fényforrás nem okozhat káprázást, és a fényeloszlás optimális.

Függőlámpák & Csillárok

A Függőlámpák & Csillárok weboldal kifejezetten az alkatézis szerelmeseinek készült, akik szenvedélyesen érdeklődnek a csillárok iránt. Ez a weboldal tökéletes hely azoknak, akik eleganciára és stílusra vágynak, hogy otthonukba vagy irodájukba valódi látványosságot teremtsenek.

A Függőlámpák & Csillárok weboldal gyönyörű, lenyűgöző és exkluzív csillárok széles választékát kínálja. Böngészés közben azonnal megérezzük az alkatézis különlegességét és eleganciáját, amely minden termékből sugárzik. A weboldal intuitív tervezése lehetővé teszi a könnyű navigációt a különböző termékkategóriák, mint például modern, vintage, kristály és antik csillárok között.

A termékleírások részletes és informatívak, bemutatva minden figyelemre méltó részletet, amelyekkel a különleges csillárok fel vannak vértezve. A fényforrásokat, a függesztékeket és más egyéb részleteket is kifejtik, hogy a vásárlók teljes képet kapjanak az adott csillár működéséről és felépítéséről.

A weboldal rendelkezik egyedi képekkel, amelyek bemutatják a csillárok lélegzetelállító szépségét és koncepcióját az elhelyezésükhöz legalkalmasabb környezetben. Ez segít a potenciális vásárlóknak megérteni, hogy hogyan illeszkedhetnek a csillárok a saját otthonuk vagy vállalkozásuk stílusához és kialakításához.

A weboldal friss hírekkel és tanácsokkal is rendelkezik, amelyek az alkatézisével kapcsolatos információkat osztanak meg. Ezek a privilégiumok különösen hasznosak azoknak, akik épp most ismerkednek a csillárok világával, és tanácsot keresnek a megfelelő választáshoz.

Az Függőlámpák & Csillárok weboldal professzionális és barátságos ügyfélszolgálatot kínál vásárlóinak. Az ügyfélszolgálat képzett szakemberekkel rendelkezik, akik segítenek a termék kiválasztásában, valamint válaszolnak a termékekkel vagy a rendelésekkel kapcsolatos kérdéseire.

Összességében az Függőlámpák & Csillárok weboldal az alkatézis szerelmeseit várja, akik valóban szeretnének kitűnni otthonukban vagy irodájukban egy exkluzív, gyönyörű csillárral. A weboldal elegáns és könnyen kezelhető felülete lehetővé teszi a zavartalan böngészést, míg a részletes termékleírások és a szakképzett ügyfélszolgálat garantálja a vásárlói elégedettséget és bizalom.


Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas

A háromlámpás Jasper függőlámpa tölgyfából és betonból készült, és téglalap alakú baldachinnal a mennyezetre szerelhető. A hengeres burkolatú foglalatok fekete textilkábeleken sorban lógnak le róla. A világításra különösen alkalmasak a dekoratív fényforrások (nem tartozék). Az Envolight márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és lámpáit Európában gyártja. A szállítási útvonalak rövidek, a

Rondo függő lámpa, 20 cm Rondo függő lámpa, 20 cm

A Rondo diszkrét kialakítású, kerek, fehér árnyékolóval rendelkezik, amely egyenletesen sugározza a fényt. Modern kiegészítője a matt nikkel színű keret.

Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó

Az Enrique függőlámpa meleg borostyán színű, gömb alakú, üvegből készült ernyővel rendelkezik. A fa gerenda gyönyörűen kiegészíti az általános dizájnt. Ideális az étkezőasztalra.

Melia függő lámpa, barna és szürke Melia függő lámpa, barna és szürke

Melia háromrétegű függőlámpa három izzófoglalattal Ennek a függőlámpának a szövetből készült ernyője szürkésbarna, fehér és szürke színekben pompázik, ami nemcsak kellemes fényt biztosít, hanem általában jól mutat a modern belső terekben is. A függőlámpa megjelenését különleges hangsúlyt ad az a tény, hogy az árnyékoló nemcsak három rétegből áll, hanem ez a három árnyékoló, amely felülről lefelé keskenyedik,

Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke

Ezüst-szürke szövet függőlámpa Binta hullámos kivitelben és exkluzív designnal A Binta egy olyan függőlámpa, amely akár a múlt század évtizedeiből is származhatna, és így különösen nosztalgikus megjelenést testesít meg. Ez a hagyományos kialakítás a hullám alakú kivitelezéssel exkluzív, különleges hangsúlyokat állít a nappaliban, és megadja azt a bizonyos pluszt. Ügyesen kombinálva a Binta a modern

Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós

A Winkworth függőlámpa árnyékolóját alkotó két drótketrec félkör alakú, alul nyitott. A fény körkörösen, a fény és az árnyék izgalmas játékával árad szét, hangulatos mintázatot varázsolva a szobába. A függesztékekre szerelt súlyoknak és a baldachinra szerelt csigáknak köszönhetően a magasság egyedileg állítható.

Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app. Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app.

Az Ernesto Gismondi által tervezett Discovery Vertical LED függőlámpa esetében csak az alumíniumgyűrű látható, amikor kikapcsolják. Bekapcsoláskor a gyűrűben lévő átlátszó PMMA-üveg láthatóvá válik, mivel a gyűrűben található LED-csík megvilágítja. - Android és iOS alkalmazással vezérelhető

LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék

A Cuad LED-es függőlámpa négyzet alakú, lekerekített sarkokkal. A külső és belső felületet vékony fafurnér borítja, amelynek természetes szemcséi használat közben különösen jól látszanak. A beépített LED-ek meleg fehér fénye opálos burkolatokon keresztül felfelé és lefelé áramlik. A nagy fénykibocsátás miatt a Cuad ideális választás nagyobb helyiségekbe. - Tervezés: Burkhard Dämmer - külső dimmelhető

Northern Diva - designer függő lámpa, dió Northern Diva - designer függő lámpa, dió

Dizájner termék rétegelt lemez lécekkel, fa bevonattal

Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm

A Zero egylámpás függőlámpa ernyője fúvott opálüvegből készült, elliptikusan ívelt formában. Az E27-es lámpa (nem tartozék) fényét egyenletesen sugározza minden irányba. Egyformán alkalmas privát nappalikba és nyilvános helyiségekbe. - Tervezte: Mario Mengotti

Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm

A Sphere LED-es függőlámpa kétrészes, gömb alakú ernyője felül krómozott fémből, alul pedig polikarbonátból készül, amelynek különleges textúrájú belső része csillogó hatást kelt. Meleg fehér LED-ekkel felszerelve kellemes, energiatakarékos világítást biztosít.

LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz

A Salinas LED-es függőlámpa modern dizájnnal és vonzó színvilággal nyűgöz le. Energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és a fényerő a normál fali kapcsolóval szabályozható (switch-dim funkció).

Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós

A Semino függőlámpát mindenekelőtt az eredeti lyukmintával ellátott kerámiaernyő jellemzi. Gyönyörű kontrasztot alkot továbbá a bronzszínű tartó.

Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós

A Salima függőlámpa filigrán ketrecárnyékolóval és fából készült kerettel rendelkezik, ami meleg hangulatot kölcsönöz a megjelenésnek. Gyönyörű design a modern belső terekhez!

Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm

Gyönyörű design jellemzi ezt a függőlámpát, amely lélegzetelállítóan szép fényhatást biztosít. Bármilyen hangulatot fokoz, ha ez a lámpatest a szobában lóg!

Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú

A Stakato hatlámpás LED-es függesztett lámpatest acélból és alumíniumból készült, és akril burkolatok mögött meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek a beépített 3 fokozatú dimm funkcióval a meglévő fali kapcsolón keresztül három fényerősségben (100 %, 50 % és 20 %) kapcsolhatók. Ez a fali kapcsoló többszöri megnyomásával történik. A Stakato LED-es mennyezeti lámpatest mind vizuálisan, mind világítástechnikai

Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete

A Ludovico Surface LED-es függőlámpa két függesztékre van felfüggesztve, és látható baldachinnal is rendelkezik. A keret alumíniumból készült. A diffúzor polikarbonátból, az árnyékoló pedig textilből készült. Erőteljes LED-ek, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki lefelé.

SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm

Az Alix Wave függőlámpa matt fekete színű alumíniumból készült, az ernyőn, a foglalaton és a felfüggesztésen finom barázdamintázattal ellátott, nemes fényforrás számos területre. Az ernyőben lévő E14-es foglalatba tetszés szerinti izzó illeszthető.

Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós

A háromlámpás Cominio függőlámpa nagyon kellemes körkörös megvilágítást sugároz a szinte gömb alakú, maratott üvegből készült ernyőkön keresztül. A hosszú baldachin és az ernyők konzoljai taupe színben lakkozottak.

Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete

A Mela függőlámpa kilenc üvegárnyalatát egy téglalap alakú fém baldachinra függesztették. A felfüggesztés minden függőlámpához egyedileg beállítható a felszerelés előtt. Kilenc E14 izzóhoz (nem tartozék).

Népszerű termékek

LOVI cumi szalag klippel BABY SHOWER fiú
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Babybjörn fellépő Grey/white
11 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Valecrosia függő lámpa, fekete, Ø 42 cm
44 491 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa, dió, Ø 50 cm
180 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LED fali lámpa Lava, Ø 80 cm
619 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Helestra Deep LED függő lámpa, matt fekete
152 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEDS-C4 Attic függő lámpa kúpos decentr. fehér
100 512 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Louis Poulsen VL38 Design LED fali lámpa, fehér
192 508 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fontana Arte csillár - fekete csillár
1 661 587 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Menzel Solo Pipe mennyezeti lámpa barna-fekete
33 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Gadiel 88 cm szürke
305 790 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Mennyezeti lámpa Linear, fekete/grafit, 6-izzós
116 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
EZIMOOV Ezi Mirror Mini
3 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Lindby Eudoria mennyezetlámpa 5 izzós fekete/arany
31 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Design csillár Salwah 63 cm fekete
102 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
LED mennyezeti lámpa Waco, CCT, Ø 31 cm, titánium
41 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MARA mennyezeti lámpa tej akril/króm 230V LED 24W 3000K
35 700 Ft
Az ár frissült 13.05.2024